Zoek vacatures


Monteur Brand- en Beveiligingstechniek

Titel: Monteur Brand- en Beveiligingstechniek
Werkgever: Adecco
Plaats: Emmen
Provincie: Drenthe

Reageer op deze vacature
Locatie:
Emmen

Salaris indicatie:
2300.00 per maand

Opleidingsniveau:
HBO

Werkzaamheden:
Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een monteur die in staat is en ervaring heeft met het zelfstandig uitvoeren van reparaties, installaties en onderhoud van brand- en beveiligingssystemen. U bent bekent met diverse systemen zoals inbraakdetectie en u kunt storingen diagnosticeren. Uiteraard beschikt u over technisch inzicht, bent u kwaliteitsgericht en u bent een planmatige werker. Bent u fulltime beschikbaar, heeft u geen problemen met consignatiediensten en kunt u zichzelf plaatsen in dit profiel? Dan ontvangen wij graag uw motivatie en cv.

Profiel:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met uitstekende contactuele eigenschappen ten minste 3 jaar werkervaring in dezelfde functie. U bent flexibel, stressbestendig en u heeft gevoel voor detail.Sollicitaties die niet overeenkomen met het profiel, kunnen wij helaas niet behandelen.
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die in bezit is van een afgeronde MBO opleiding in de techniek en VCA. Ook bent u in bezit van installatiedeskundige brand (IDB). Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die ook in bezit zijn van onderhoudsdeskundige brand. Salaris: conform CAO.

Bedrijfsinformatie:


Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature