Zoek vacatures


Monteur Buitendienst Internationaal

Titel: Monteur Buitendienst Internationaal
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Deventer
Provincie: Overijssel

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Grote producent van energie units en service gericht voor alle industrieën wereldwijd.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4352? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Bart Leppen op telefoonnummer: 074-2592443.

Functieomschrijving

Als ervaren Service Monteur (internationaal) verricht je diverse werkzaamheden, waaronder onderhoud en het verhelpen van storingen aan bestaande installaties als ook aan de nieuw geplaatste installaties. Deze installaties bevinden zich niet alleen op verschillende locaties in Nederland maar ook daar buiten. Gezien de internationale groei op het gebied van het plaatsen van installaties op projectmatig gebied, komt het geregeld voor dat je voor de opstart, begeleiding en het uitvoeren van werkzaamheden de wereld over vliegt. Vanuit je internationale ervaring op dit gebied of vanuit je interesse om je horizon te verbreden, is deze mate van mobiliteit voor jou geen probleem. Periodiek draai je mee in onze 24-uurs storingsdienst, welke onderdeel uitmaakt van de functie. Het werk wordt doorgaans ingepland op basis van een 5-daagse werkweek en daarbij worden de  werkzaamheden zo efficiënt mogelijk ingepland.

Functie-eisen

Een afgeronde MBO opleiding niv.4 in de richting Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde.
Je bent bereid en in staat om individueel internationaal te reizen en te werken op de verschillende buitenlandse projecten;
Je bent communicatief vaardig en service gericht.
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature