Zoek vacatures


Monteur Mechatronica (Internationaal)

Titel: Monteur Mechatronica (Internationaal)
Werkgever: V-NOM
Plaats: Dordrecht
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Als Monteur Mechatronica ben je een techneut in hart en nieren en heb je zowel affiniteit voor elektrotechniek als werktuigbouw. Je maakt deel uit van een sterk groeiende specialist en leverancier van hoogwaardige centrifuges. Als Monteur hou je je bezig met het mechanisch assembleren van machines en roterende onderdelen. Daarnaast sluit je vanaf tekening de motoren en besturingskasten aan. Na een inwerkperiode in de werkplaats zal je voornamelijk internationaal op pad zijn voor zowel het in bedrijf stellen als het verlenen van service en uitvoeren van onderhoud. Kortom, een veelzijdige functie!

Functie-eisen

 We zien je sollicitatie graag tegemoet als je voldoet aan het volgende functieprofiel:

  • Afgeronde opleiding MBO Werktuigbouwkunde/Elektrotechniek/Mechatronica
  • Minimaal 1 jaar werkervaring
  • Bereid om af en toe naar het buitenland te reizen
  • Flexibele instelling
  • Prestatiegericht
Arbeidsvoorwaarden
  • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden.
  • Persoonlijke loopbaan begeleiding.
  • Auto, laptop en telefoon behoren tot de mogelijkheden.
  • Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie.
  • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en/of cursussen.
Sollicitatieprocedure

Interesse? Solliciteer direct via de knop 'solliciteer'! Voor meer informatie neem contact op met Barend van der Heijden op telefoonnummer 010-2239621 of per email op barend@v-nom.nl.


Barend van der Heijden010-2239621

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature