Zoek vacatures


Monteur

Titel: Monteur
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Eindhoven
Provincie: Limburg, Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Deze opdrachtgever opereert in de regio Limburg is gevestigd in Zuid Limburg en heeft op dit moment circa 28 medewerkers. Zij heeft een ruime ervaring in de technische realisatie in de luxe villabouw, utiliteit en winkels. Zij adviseert, engineert, installeert en onderhoudt alle voorkomende technische systemen. Denk hierbij aan c.v.-, luchtbehandeling- en koelinstallaties en sanitair. Hier is een informele en no-nonsense cultuur aanwezig met directe en korte lijnen.
Deze opdrachtgever ontwikkelt zich snel en voorspoedig. Dit biedt grote kansen en uitdagingen aan ambitieuze medewerkers. Hier bieden we je om te beginnen een uitdagende functie in een jong, collegiaal en dynamisch bedrijf waarin jij afhankelijk van jouw functie bijdraagt aan onderhoud & service en toonaangevende projecten. Je krijgt alle kans om je horizon te verbreden. Ontplooiing en ontwikkeling staan daarbij voorop. Want als je wilt doorgroeien, dan stimuleren we je met aanvullende opleidingen.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4159? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Harry Baijens op telefoonnummer: 040-2350362.

Functieomschrijving

Je woont bij voorkeur in Zuid Limburg en zal voornamelijk vanaf de woonplaats je werkzaamheden uitvoeren. Als servicetechnicus ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en het verhelpen van storingen aan verwarming- en koelinstallaties, airconditioning, DDC regelinstallaties en luchtbehandelinginstallaties van 45 tot 130 kW en groter. Daarnaast stel je rapportages op over het uitgevoerde werk en houd je de daarbij benodigde administratie bij. Te zijner tijd ga je deel uitmaken van de storingsdienst.

Functie-eisen

• Je hebt als basis een MBO BOL ¾, A2-diploma koeltechniek, CV of elektriciteit, aangevuld met vakgerichte opleidingen op het gebied van Service & Onderhouden.
• Je hebt bij voorkeur gevolgd of bent bezig met vakgerichte trainingen/cursussen op het gebied van M&R, ET, etc.
• Je bent in het bezit van STEK diploma of je zou deze graag willen gaan volgen.
• Indien je in het bezit bent van VCA-1 is dit een pre.
• Minimaal 3 jaar werkervaring binnen het vakgebied.
• Je bent gericht op een vlotte en efficiënte service aan klanten.
• Je kunt goed presteren onder druk, bent flexibel en communicatief vaardig en je hebt géén 9 tot 5 mentaliteit.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature