Zoek vacatures


Monteur Technische Dienst

Titel: Monteur Technische Dienst
Werkgever: JOB Personeelsmakelaar
Plaats: omgeving Den Bosch - Helmond - Uden
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en flexibele collega’s om ons technisch team te versterken en te verbeteren.
Je bent hierbij in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken, goed te communiceren en verstaat jouw vak als techneut in het oplossen van storingen! Er heerst onderling een ontspannen, prettige, werksfeer en indien noodzakelijk is het team in staat snel te handelen. Het productieproces is leidend en moet te allen tijde doorgang vinden. Stilstand hierin is killing! Er wordt gestimuleerd om zelf met verbetervoorstellen te komen die je, indien deze doorgang vinden, zelf mede mag gaan uitvoeren. Iedere monteur heeft zijn eigen aandachtsgebied maar kan zich daarnaast zeer breed ontwikkelen in andere technieken. Er is altijd ruimte voor het volgen van relevante cursussen, trainingen of opleidingen.

Het huidige team van 9 man bestaat uit veel enthousiaste, veelal jonge, gedreven monteurs.
Een gezellige groep die elkaar ook naast het werk treffen om als team regelmatig leuke activiteiten te ondernemen. Helaas waren ze te laat voor de Red Bull Zeepkisten race maar dit is een voorbeeld waar zij met het volledige team aan deel hadden willen nemen. De jonge mannen zoeken versterking van een aantal ervaren monteurs op zowel Elektrisch als Mechanisch vlak die in staat zijn om hen persoonlijk verder te ontwikkelen. Samen wil men erin slagen om de stilstand zoveel als mogelijk te beperken en/of storingen adequaat en deskundig op te lossen. Met je collega’s verzorg je het (preventieve) onderhoud van onze moderne productiemachines. Je verhelpt snel en efficiënt storingen, voert reparaties uit en past daar waar nodig de machines aan. Grotere aanpassingen en verbeteringen worden projectmatig aangepakt waarbij jouw inbreng erg belangrijk is. Bij een productiewissel help je bij het ombouwen van de machines. Een snelle, juiste 1e lijns storing analyse is noodzakelijk. We zijn we op zoek naar collega’s met eigen initiatief en minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in een industriële omgeving. Daarnaast ligt er een mooie uitdaging om de slag van correctief- naar preventief onderhoud te maken.

 

We vragen om een positieve- en praktische instelling en een MBO 4 werk- en denkniveau richting werktuigbouw of elektrotechniek (mechatronica). Tevens beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je bij voorkeur kennis van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.
Er wordt gewerkt in een ploegendienst.
Het is een afwisselende en zelfstandige functie met goede primaire- en secundaire voorwaarden

Reageer op deze vacature