Zoek vacatures


Monteur Werktuigbouw

Titel: Monteur Werktuigbouw
Werkgever: V-NOM
Plaats: Delft
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Ben je werktuigbouwkundig Monteur met passie voor techniek en zoek je een baan met de hele wereld als werkterrein? Solliciteer dan op de vacature van Monteur Werktuigbouw. Onze relatie is wereldwijd vooraanstaand in bodemonderzoek en brengt geotechnische adviezen uit ten behoeve van de offshore industrie en internationale land- en kustprojecten. Het offshore onderzoek wordt gedaan vanaf schepen die zijn uitgerust met specifieke geotechnische onderzoeksapparatuur die hun engineers zelf ontwikkelen. Met overige werkmaatschappijen werken ze nauw samen in multidisciplinaire internationale projecten.Als Monteur Werktuigbouw ben je met een team een aantal perioden offshore of in het buitenland. Aan boord van de schepen werk je mee aan het mogelijk maken van geotechnisch onderzoek en zorg je dat de gespecialiseerde apparatuur aan boord continu goed werkt.Terug in Nederland werk je in de werkplaats op het hoofdkantoor. Hier doe je aan onderhoud en reparaties en bouw je de geotechnische meetapparatuur. Daarbij volg je opleidingen in je vakgebied. Deze functie kent de nodige doorgroeimogelijkheden.

Functie-eisen
  • Je hebt een MBO-4 diploma in werktuigbouw;
  • Een flexibele en avontuurlijke instelling. Je zal perioden van gemiddeld vier weken van huis zijn;
  • Een positieve benadering van problemen, optimistisch en samenwerkingsgericht;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (Engelse taalvaardigheid is gewenst);
  • Een medische keuring maakt deel uit van de selectieprocedure.
Arbeidsvoorwaarden
  • Als Monteur Werktuigbouw heb je een uitdagende en afwisselende functie waarbij de wereld je werkterrein is;
  • Je werkt in internationale teams, waarin de collegiale en informele sfeer kenmerkend is;
  • Je komt te werken bij een wereldwijd opererend, solide bedrijf;
  • Met aanvullende opleidingen en trainingen binnen de organisatie, heb je diverse doorgroeimogelijkheden;
  • Wij bieden een marktconform salaris met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende offshore vergoeding, pensioenvoorziening en reiskostenvergoedingen. Tegenover de weekeind dagen die je offshore werkt staan extra vrije dagen.
Sollicitatieprocedure

Interesse? Solliciteer direct via de knop 'solliciteer'! Voor meer informatie neem contact op met Barend van der Heijden op telefoonnummer 010-223962.

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature