Zoek vacatures


Monteur Werktuigbouwkunde

Titel: Monteur Werktuigbouwkunde
Werkgever: V-NOM
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren 2e monteur. Als 2e monteur WTB wacht je een uitdagende en afwisselende baan. Bij onze opdrachtgever tref je namelijk de meest uiteenlopende High Tech onderdelen aan: van automatische bunkerkranen, watergekoelde verbrandingsroosters, ventilatoren, transportsystemen tot een stoomturbine toe.Na een inwerkperiode ga jij zelfstandig aan de slag om deze installatie samen met 9 andere collega’s van de technische dienst in een optimale conditie te houden. Je verzorgt zelfstandig het dagdagelijks onderhoud op werktuigbouwkundig gebied in een procesgerichte omgeving. Je signaleert daarbij (overmatige) slijtage aan installatieonderdelen. Ook signaleer je (oorzaken van) storingen.

Functie-eisen
  • Een afgeronde opleiding MBO Werktuigbouwkunde (minimaal niveau 3)
  • Bij voorkeur een aantal jaren relevante werkervaring
  • Je bent kwaliteitsgericht, zelfstandig en beschikt over een goede dosis probleemoplossend vermogen
  • Bereidheid tot het draaien van consignatiediensten
  • Bij voorkeur rijbewijs B en eigen vervoer.
Arbeidsvoorwaarden
  • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden.
  • Persoonlijke loopbaan begeleiding.
  • Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie.
  • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en/of cursussen.
Sollicitatieprocedure

Interesse? Solliciteer direct via de knop 'solliciteer'! Voor meer informatie neem contact op met Barend van der Heijden op telefoonnummer 010-2239621 of per email op barend@v-nom.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature