Zoek vacatures


Monteur-Werktuigbouwkunde KSW (Klant Specifiek Werk)

Titel: Monteur-Werktuigbouwkunde KSW (Klant Specifiek Werk)
Werkgever: Cofely
Plaats: Oisterwijk
Provincie: Noord-Brabant, Gelderland, Zeeland, Limburg

Reageer op deze vacature
Functieomschrijving

Met jouw gouden handen pak je elke installatie aan. Je legt bijvoorbeeld een installatie aan op het gebied van installatietechniek in de utilitaire of industriële omgeving. Om de installatie te doorgronden zijn een korte instructie en een elektrotechnische tekening voor jou genoeg. Verder kom je bij allerlei soorten klanten over de vloer. Je krijgt dus met heel wat verschillende installaties te maken. Als monteur-W KSW werk je bij Cofely vooral zelfstandig, maar je staat er nooit alleen voor. Je leidinggevende monteur is bereikbaar om je met raad en daad bij te staan. Zowel aan de klant als aan je leidinggevende leg je bij elke klus de voortgang uit en wat je vervolgens hebt gedaan. Daarbij let je goed op de veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen.

 

 • Zelfstandig
 • Enthousiast
 • Klantvriendelijk
 •  

   

  Bedrijfsprofiel

   

  Cofely is de grootste technische dienstverlener van Nederland en draagt bij aan een betere wereld met duurzame technologie! Technologie kent voor ons geen geheimen. Er is geen onderneming met meer kennis en ervaring in technologie dan Cofely. Maar het echte verschil wordt gemaakt door passie. De passie om onze klanten baanbrekende, duurzame oplossingen te bieden op het gebied van Energy Efficiency, Asset Efficiency en Human Comfort. Dit resulteert in optimale benutting van beschikbare energiebronnen, in het optimaliseren van technische installaties en productieprocessen en in comfortabele en energie-efficiënte werk- en leefomstandigheden. Cofely Zuid Nederland heeft een vooraanstaande positie binnen de provincies Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg als het gaat om het bieden van integrale oplossingen van ontwerp tot en met realisatie. Wij verzorgen bij onze klanten het onderhoud en beheer aan hun technische installaties. Als technisch dienstverlener zijn wij actief in de vakgebieden elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richt Cofely zich vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Wij werken vanuit de vestigingen Arnhem, Maastricht-Airport, Oisterwijk en Terneuzen en vanuit de diverse projectlocaties verspreid over de provincies. Bij Cofely Zuid Nederland werk je in een team van 1700 medewerkers.   

   

  Functie-eisen

  Je hebt een afgeronde MBO opleiding werktuigbouwkunde (nivo 4) en minimaal 5 jaar ervaring met utiliteits- en industriële installaties.  

  Arbeidsvoorwaarden

  Bij Cofely werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 37 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans is te houden.  

  Sollicitatieprocedure

  Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button ‘solliciteren’. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Larren van Meeteren op telefoonnummer 06 - 14 33 93 02. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijcofely.nl.

   

  Bezoek www.werkenbijcofely.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


  Reageer op deze vacature