Zoek vacatures


Mw Service en informatiecentrum

Titel: Mw Service en informatiecentrum
Werkgever: Adecco
Plaats: UTRECHT
Provincie: Utrecht

Reageer op deze vacature
Locatie:
UTRECHT

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
HBO

Werkzaamheden:
Je voert dagelijkse werkzaamnheden uit die nodig zijn in het gebruik van het DBC informatiesysteem. Het aansluiten van gegevensaanbieders, het volgen van de gegevensaanleveringen en uitleveren van gegevens/informatie. Je onderhoudt externe contacten met zorgaanbieders en afnemers van DIS gegevens om vragen te beantwoorden en te helpen bij het oplossen van problemen op het gebied van de informatieaanlevering. Je onderhoudt interne contacten binnen de afdeling in verband met het doorzetten van meldingen naar de 2e lijn.

Profiel:
Ervaring in een servicedesk omgeving of als klantenservicemedewerker is een vereist. Ervaring in de zorgsector is een pre. Daarnaast ben je communicatief vaardig, klantgericht, energiek en zelfstartend.
HBO afgerond affiniteit met techniek / dataverwerking. Het betreft een functie waarbij je eest 2 maanden via Adecco werkt en daarna bij goed functioneren een contract krijgt bij de opdrachtgever. Mocht je interesse hebben, mail dan je cv met motivatie naar marjolein.van.der.poel@adecco.nl

Bedrijfsinformatie:
Overheidsinstelling die toezicht houdt op het gedrag van alle zorgaanbieders en zorgverzekeraars op de curatieve en langdurige zorgmarkt en kijkt of zij de wet naleven.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature