Zoek vacatures


Nabewerker / Bandslijper Aluminium

Titel: Nabewerker / Bandslijper Aluminium
Werkgever: Adecco
Plaats: VENLO
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Locatie:
VENLO

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
VMBO

Werkzaamheden:
Je wordt verantwoordelijk het bedienen en laten draaien van een nieuwe bandslijpmachine. Deze machine kan automatisch, aluminium onderdelen slijpen en speciale zichtvlakken van onderdelen een egale afwerking geven. Deze bewerkingen worden voornamelijk toegepast voor verschillende onderdelen die bedoeld zijn voor de vliegtuigindustrie. Hierdoor moet de bewerking aan hoge eisen voldoen en ben je mede verantwoordelijk voor de geleverde kwaliteit van afwerking van de producten. Je voegt dan ook extra waarde toe aan de al duurdere aluminium onderdelen. (De werkzaamheden worden verricht in 3 ploegendienst.)

Profiel:
Meerdere jaren ervaring in de metaalindustrie en/of meubelindustrie (zoals houtbewerking)
Minimaal MBO werk- en denkniveau met een opleiding in de richting van Metaal of Verspaning. Iemand met een achtergrond als meubelmaker zou ook geschikt kunnen zijn vanwege het goed kunnen "aanvoelen van kwaliteit". Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Bedrijfsinformatie:
Voor een innovatieve opdrachtgever die actief is op het gebied van precisiebewerking van metalen producten en/of onderdelen. Kernwoorden: aluminium, extrusie, CNC frezen, slijpen, afbramen.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature