Zoek vacatures


.NET/Sitecore Ontwikkelaar

Titel: .NET/Sitecore Ontwikkelaar
Werkgever: Hays
Plaats: Tilburg
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Locatie:
Tilburg / Noord-Brabant

Omschrijving:

Je nieuwe werkgever
De markt waarin CZ opereert is continu in beweging. Voor een optimale bedrijfsvoering is het van belang onze ICT systemen hier voortdurend op aan te passen. Hiervoor bieden wij als ICT zowel standaard- als maatwerkoplossingen. Binnen onze afdeling Software en Services werken wij met de nieuwste technologieën en moderne ontwikkelmethodes waaronder agile/scrum.

Je nieuwe functie

Binnen onze eigen ontwikkelafdeling wordt gewerkt met de nieuwste technologieën en moderne ontwikkelmethodes. Als senior ontwikkelaar ben je in staat om onder druk functionele specificaties te vertalen naar kwalitatief hoge technische oplossingen binnen de CZ architectuur. Om tot de meest efficiënte oplossing te komen, maak je een gedegen afweging tussen het gebruik van standaardcomponenten en maatwerk. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van functionaliteit samen met je collega's in een multidisciplinair team. De laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied, specifiek op het gebied van softwareontwikkeling, volg je op de voet door het lezen van vakliteratuur, actief te zijn in blogs, conferenties te bezoeken of door het volgen van training.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Een ervaren, energieke en extraverte software ontwikkelaar die onze afdeling Ontwikkeling komt versterken. Een hbo/wo-opleiding op het gebied van ICT heb je aangevuld met relevante werkervaring. Je hebt minimaal drie jaar ervaring met onder andere (een groot deel van) de volgende producten: C#, asp.net, Sitecore, .NET framework, MVC, HTML5, CSS3, Javascript, Jquery, Responsive Design, SQL, TFS, WCF, Visual Studio en TDD (test driven development). Microsoft certificering is een pré.
Je bent analytisch sterk, communiceert gemakkelijk op verschillende niveaus en bent in staat een team te insprireren en coachen. Zowel zelfstandig werken als werken in (project)teamverband gaat je prima af. Met je kritische en initiatiefrijke houding ben je voortdurend op zoek naar vernieuwing en verbetering van bestaande systemen en processen. In een dynamische en veeleisende omgeving weet jij de hoofd- van de bijzaken te onderscheiden.
Daarnaast ben je bekend met Agile-/Scrum-methodieken.

Je kennis en ervaring met software ontwikkeling helpen CZ om haar doelstellingen op het gebied van o.a. de Online strategie en klanttevredenheid te realiseren. Heb je naast technische kennis ook aantoonbare ervaring als SCRUM master, dan kun je ons ook helpen om SCRUM verder in onze organisatie in te bedden,

In het kort, wat vinden wij belangrijk:
- Een afgeronde hbo/wo studie richting informatica;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden;
- Overtuigingskracht;
- Initiatiefrijk;
- Analytisch sterk.
- Gedegen kennis van online ontwikkelproducten

Wat krijg je daar voor terug?
Het gemiddeld aantal werkuren ligt op 38 per week. Het bruto jaarsalaris op basis van 38 uur per week bedraagt maximaal € 63.400,-. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag en 8,5% eindejaarsuitkering.

Wat moet je doen?
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel me op 0642773946.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature