Zoek vacatures


Netwerkbeheerder

Titel: Netwerkbeheerder
Werkgever: Hays
Plaats: Den Bosch,Amsterdam
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Den Bosch,Amsterdam /

Omschrijving:
Jouw nieuwe functie
Als ICT Netwerkbeheerder ben jij dé platformspecialist op het gebied van netwerken en geef je input op het security vlak. Je verzorgt het dagelijkse operationeel beheer van de ICT netwerken. Daarnaast ben onze adviseur als het gaat om upgrades, beveiliging en uitbreiding van onze netwerkomgevingen. Bij incidenten of problemen ben jij de eerste verantwoordelijke. Je gaat op onderzoek uit zodat de netwerkproblemen snel worden opgelost. Je adviseert, voert configuratie wijzigingen uit en installeert updates en patches. Als onze ICT Netwerkbeheerder ondersteun je je collega’s, los je technische storingen op en schakel je met diverse kennisteams, zoals Wintel, werkplekken, DBA, Mainframe Middleware en Storage en /of externe leveranciers.

Jouw profiel
Je hebt een ICT opleiding op minimaal MBO 4 niveau en beschikt over HBO werk –en denkniveau. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als netwerkbeheerder waaronder specifieke kennis van Cisco routing/switching en firewalls. Daarnaast ben je pro-actief en communicatief vaardig.
Je hebt kennis van:
  • WiFi,
  • Loadbalancing,
  • Routing/switching (LAN/WAN)
  • Proxy,
  • IPAM/DNS/DHCP/NTP,
  • Firewall omgeving,
  • Externe koppeling (Data/Internet),
  • Regievoering service providers,
  • IPT oplossingen,
  • Beheer van alle documentatie en ontwerpen van de netwerk omgeving.

De arbeidsvoorwaarden
We bieden een uitdagende functie als ICT Netwerkbeheerder in een gespecialiseerde, professionele omgeving waar je echt het verschil kunt maken. We hebben alle ICT disciplines zelf in huis en werken nauw samen met de eindgebruiker. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en alle ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. We hebben een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden met een goed salaris, een 13de maand en een collectief pensioen. Daarnaast bieden we je een opleidingsbudget zodat je kunt blijven werken aan jouw eigen ontwikkeling.

Over de organisatie
Je nieuwe werkgever is een toonaangevende speler in de financiele wereld met 275 jaar ervaring. Dit bedrijf is onafhankelijk en richt zich voornamelijk op het aanbieden van financiele services.

De migrerende ICT afdelingen kenmerken zich door veelzijdigheid en direct contact met de eindgebruiker. De IT afdelingen zijn gevestigd in Den Bosch en Amsterdam . De volledige regievoering van leverancier tot klant wordt hier gevoerd. Het team waar je deel van uit maakt, bestaat uit 7 netwerkbeheerders die samen 1 dag in de week werken in Den Bosch en 1 dag in de week werken in Amsterdam. Waar je op de overige dagen werkt, kan je samen met je teamlead bepalen. Als netwerkteam werk je nauw samen met onze andere IT afdelingen. Dit doe je in projectvorm dan wel in multidisciplinaire teams. 

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze functie als ICT Netwerkbeheerder? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over je carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature