Zoek vacatures


Niet Destructief Onderzoeker

Titel: Niet Destructief Onderzoeker
Werkgever: V-NOM
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s. 

Functieomschrijving

Een Niet Destructief Onderzoeker komt op de meest uiteenlopende plekken in Nederland, of soms zelfs de hele wereld. Je klimt op hoge constructies, werkt op een olieplatform, in een opslagtank, of in een klein en donker mangat; een NDO operator heeft stalen zenuwen. Wat je doet? Je onderzoekt de staat van een object of constructie - of dit nu lasnaden, pijpleidingen, drukvaten of bruggen zijn- om te bepalen of dit object voldoet aan de eisen. Zodat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Zeer belangrijk en verantwoordelijk werk dus! Het doel van niet destructief onderzoek is het vaststellen van de kwaliteit van een object. Denk hierbij aan gasbelletjes in lasnaden of corrosie in een pijpleiding of opslagtank. Dit onderzoek wordt uitgevoerd met behulp van speciale technieken, zoals röntgenstraling, ultrasoon geluid, magnetische velden, wervelstroom, thermografie en penetrante vloeistof, die allemaal op een andere manier fouten op kunnen sporen.

Als toekomstig NDO operator begin je met een training-on-the-job. Je loopt mee met een collega en krijgt steeds meer verantwoordelijkheden. Daarnaast volg je een aantal korte vakopleidingen, die een beroep doen op jouw kennis van wis- en natuurkunde. Zodra je bent opgeleid tot allround NDO operator kun je zelfstandig onderzoek uitvoeren bij onze klanten. Bijvoorbeeld op raffinaderijen, energie centrales of zelfs op olieplatformen, in binnen en – als je wilt- buitenland. 

Functie-eisen
 • Bij voorkeur met een technische werktuigbouwkundige opleiding richting werktuigbouw
 • Net van school af, of enkele jaren aan het werk
 • Zelfstandig, en staat stevig in je schoenen. Je durft: ‘ Nee’ te zeggen
 • Een teamspeler waar collega’s op kunnen rekenen
 • Klant- en servicegericht, onze klanten verwachten niets minder
 • Niet bang voor grote hoogtes of kleine ruimtes
 • Flexibel wat betreft werktijden en plekken
 • In het bezit van rijbewijs B (of gaat dit binnenkort halen).
Arbeidsvoorwaarden
 • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden.
 • Persoonlijke loopbaan begeleiding.
 • Auto, laptop en telefoon behoren tot de mogelijkheden.
 • Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie.
 • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en/of cursussen.
Sollicitatieprocedure

 Voor meer info neem dan contact op met Glenn van der weerd op telefoonnummer: 010-2239621 of per e-mail

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature