Zoek vacatures


Niet-Destructief Onderzoeker

Titel: Niet-Destructief Onderzoeker
Werkgever: V-NOM
Plaats: Ridderkerk
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

V-NOM | Bemiddelaar in de Techniek is de specialist op het gebied van personeelsbemiddeling van uitvoerend, midden of hoger kader personeel in alle disciplines op het gebied van werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Ons doel is het bij elkaar brengen van opdrachtgevers en kandidaten op een dusdanige wijze dat hieruit langdurige dienstverbanden voortvloeien. Gaat uw voorkeur uit naar een vast dienstverband of projectmatige inzet? Wij kunnen u hierin uitstekend van dienst zijn.V-NOM│Bemiddelaar in de techniek is NEN-4400-1 en VCU gecertificeerd.

Functieomschrijving

Als Niet-Destructief Onderzoeker (NDO-er) voer je onderzoek uit waarmee we een indruk krijgen van de kwaliteit van een constructie of een werkstuk. Dit zijn vaak lasnaden, maar kunnen bij voorbeeld ook pijpleidingen, schepen, containers of vaten zijn. Bij dit onderzoek wordt niets beschadigd. Het doel van jou onderzoek is het vaststellen van de ligging, de afmetingen en de aard van fouten in het object. Deze fouten zijn bijvoorbeeld gasbelletjes in lasnaden of corrosie in een pijpleiding of schip. Ook kun je bijvoorbeeld de wanddikte of de samenstelling van materialen onderzoek. Dit onderzoek wordt meestal uitgevoerd met behulp van röntgentechnieken, ultrasone technieken (geluidsgolven), magnetische technieken en penetrante technieken (vloeistoffen). Als onderzoeker in opleiding word je hierin uitvoerig getraind alvorens je met behulp van deze technieken zelfstandig onderzoek kan gaan verrichten. Tijdens deze trainingen en in je werk wordt beroep gedaan op je kennis van wis- en natuurkunde.

Functie-eisen

Een technische MBO diploma op niveau 4, eventueel aangevuld met enkele jarenwerkervaring. Zelfstandig kunnen werken. Integer, gericht op het leveren van kwaliteit. Klantgerichte en dienstverlenende instelling, in teamverband bij de klant kunnen werken. Stevig in je schoenen staan en ‘Nee’ durven zeggen. Geen hoogtevrees of vrees voor kleine ruimtes hebben. Bereidheid om op regelmatige tijden en op verschillende plaatsen te werken. Rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden

• Meer salaris met een baan in de techniek;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Opleidingsmogelijkheden;
• Doorgroeimogelijkheden;
• Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie;

Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met V-NOM | Bemiddelaar in de techniek. Telefoonnummer 010-2239621 of stuur een e-mail naar glenn@v-nom.nl

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


tracker_image
Reageer op deze vacature