Zoek vacatures


Nieuwbouwmonteur Koeltechniek

Titel: Nieuwbouwmonteur Koeltechniek
Werkgever: V-NOM
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Wij zijn ter uitbreiding op zoek naar een enthousiaste Monteur Koeltechniek. Je komt te werken bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van koel- en vries apparatuur, airconditioning, klimatisering en de bouw en renovatie van met name voedselverwerkende bedrijven. In de functie van Nieuwbouwmonteur werk je  zelfstandig op locatie van de klant en wordt aangestuurd door de coördinator. Daarnaast is het belangrijk dat je een dienstverlenende werkhouding hebt naar de klant in de regio waar onze dienstverlening nodig/gewenst is, hou je je zelfstandig maar ook in teamverband bezig met het verrichten van onderhoud koel- en vriesinstallaties en verhelp je met enige regelmaat storingen aan deze installaties.

Ben jij een teamspeler en heb jij passie voor Koelinstallaties? Dan ben jij de techneut die we zoeken!

Functie-eisen
 • MTS E/W niveau of gelijkwaardig, aanvullende opleiding koudetechniek;
 • STEK diploma;
 • Enige industriele koel- en elektrotechnische kennis en ervaring;
 • Een flexibele instelling t.a.v. de werktijden;
 • De nadruk van je werkzaamheden ligt bij serviceverlening;
 • Woonachtig in Utrecht e.o.
Arbeidsvoorwaarden
 • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden;
 • Persoonlijke loopbaan begeleiding;
 • Auto, laptop en telefoon behoren tot de mogelijkheden;
 • Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie;
 • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en/of cursussen.
Sollicitatieprocedure

Interesse in de vacature van Nieuwbouwmonteur Koeltechniek? Neem dan contact op met Sam van Kester op 010-2239621 of solliciteer direct door je gegevens en cv achter te laten door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je tevens interesse in andere vacatures? Kijk gerust op onze website!

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature