Zoek vacatures


NS Techniek Traineeship

Titel: NS Techniek Traineeship
Werkgever: NS
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Achter wat direct zichtbaar is voor de klant, gebeurt er erg veel achter schermen; zoals het dagelijkse onderhoud van onze treinen. Maar denk ook aan het moderniseren van een treinserie, inclusief de engineering en de productie. Een treinserie bestaat uit zo’n 800 bakken die in 2 jaar volledig gemoderniseerd worden zonder dat de dienstregeling daar hinder van ondervind. Energieverbruik, onderhoud, betrouwbaarheid, comfort, veiligheid, kwaliteit... overal is techniek de sleutel tot succes. Eenvoud en kwaliteitsbeleving is de uitdaging voor de NS. En techniek kan dit waarmaken, nu en in de toekomst.... samen met jou.

Functieomschrijving

NS heeft speciaal voor techniek professionals een traineeprogramma ontwikkeld waarin zowel de vakinhoud als vaardigheden centraal staan. Het biedt je de mogelijkheid om een vliegende start te maken binnen de NS organisatie. Tijdens het traineeprogramma maak je kennis met complexe, uitdagende en actuele technische vraagstukken binnen verschillende bedrijfsonderdelen van NS. Om een goede basis te leggen voor je verdere carrière start je met uitdagingen op het gebied van engineering, analyse, onderhoud of productie. Het traineeprogramma is een perfecte combinatie van werkend leren en lerend werken. Wanneer je het tweejarige programma succesvol hebt doorlopen, stroom je als professional door naar een interessante vervolgfunctie. Er zijn drie bedrijfsonderdelen waar je als trainee techniek kunt starten, NedTrain, NS Reizigers en NS Hispeed.

Functie-eisen

Om succesvol te zijn heb je aantoonbare passie voor techniek en een afgeronde technische HBO of WO studie met maximaal 1 jaar werkervaring. Onze voorkeur gaat uit naar studierichtingen die aansluiten op een carrière in voertuigtechniek, zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek, lucht- en ruimtevaarttechniek en maritieme techniek.  

Arbeidsvoorwaarden

Wat NS wil, wordt vaak mogelijk door Techniek. En NS wil behoorlijk veel. Zoals het besparen op het energie gebruik en het verhogen van de betrouwbaarheid. Maar we willen ook dat reizigers reistijd gaan beleven als eigen goed benutte tijd. Dit betekent bijvoorbeeld digitale televisie kijken op de hogesnelheidslijnen en internet op de treinen. Maar ook ontwikkelen we zones in de treinen zoals werken & rust of ontmoeten & gezelligheid. Die zijn onmisbaar om alle ambities van NS waar te maken. En denk ook eens aan alle mogelijkheden die dat meebrengt voor technici. 

Selectieproces Tot en met 3 mei kun je solliciteren voor het Techniek Traineeship, maar omdat er een beperkt aantal plaatsen zijn adviseren we snel te reageren. Na beoordeling van jouw cv & motivatie nodigen we je binnen een week uit voor een E-assessment. Als je dit E-assessment positief hebt afgerond, word je uitgenodigd voor een eerste selectiegesprek met een van onze recruiters. Na dit gesprek volgt het eindselectiegesprek, tijdens dit gesprek staan jij en je passie voor Techniek centraal.
Ga jij de uitdaging aan en wil jij jezelf ontwikkelen als Techniek-professional?
Reageer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Je kan je sollicitatie richten aan NS Recruitment, t.a.v. Ghazal Amiri Davani of Kirsten Pillen. Meer weten? Dan kan je contact opnemen met Recruitment via 030-2353646.    

Bezoek www2.werkenbijns.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


tracker_image
Reageer op deze vacature