Zoek vacatures


Onderhoudscoördinator E&I

Titel: Onderhoudscoördinator E&I
Werkgever: Start People
Plaats: Hoek
Provincie: Zeeland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Zeeland

Salaris indicatie:
in overleg

Opleidingsniveau:
HBO

Beschrijving
Als Onderhoudscoördinator Elektrotechniek & Instrumentatie organiseer en coördineer je het preventief en correctief onderhoud op de site.
Tevens bewaak je als installatieverantwoordelijke E&I de conformiteit met de wettelijke voorschriften. Ook ben je verantwoordelijk voor het zoeken van optimalisaties aan de installaties en zorg je voor de uitwerking en implementatie van deze verbeteringsprojecten. Je hebt contacten met leveranciers en zorgt voor de aankoop van onderdelen, je het werk coördineert, kosten opvolgt en de correcte administratie voert. Je bent werkzaam in dagdienst en ingeschakeld in productie wachtdienst. Bij afwezigheid van het Hoofd Onderhoud en Infrastructuur ben je diens vervanger.

Functie-eisen
Je hebt een HBO opleiding Electrotechniek (Instrumentatie) / Procestechniek of je kunt aantonen dat je door ervaring op dit niveau werkt.
Je beschikt over het certificaat Installatieverantwoordelijke (NEN 3140).
Je bent reeds 3 jaar werkzaam in een onderhoudsomgeving.
Je beschikt over kennis van algemene, milieu- en veiligheidswetgeving en je hebt praktische talenkennis Nederlands, Duits en Engels.
Kennis van SAP is een pre.
Je bent in het bezit van of bereid deze te behalen: VCA VOL, Werken in besloten ruimtes, Persluchtapparatuur en Beheerder Brandmeldinstallaties.
Je mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn goed en je weet van aanpakken.
Verder ben je open in woord en daad, initiatiefrijk en klant- en resultaatgericht.

Wat wij bieden
Het betreft een functie voor 40 uur per week met standplaats Hoek. Wij bieden je een salaris, dat past bij je ontwikkeling. Je komt te werken in een uitdagende omgeving met korte lijnen en een goede, informele sfeer. Er zijn voldoende opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature