Zoek vacatures


Onderhoudsmonteur TD

Titel: Onderhoudsmonteur TD
Werkgever: Adecco
Plaats: Franeker
Provincie: Friesland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Franeker

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
MBO

Werkzaamheden:
Beoordelen, storing zoeken, behandelen en oplossen/repareren van storingen op mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gebied, aan machines, apparatuur en installaties. Repareren, reviseren, verrichten van nieuwbouwwerkzaamheden en onderhouden van machines en installaties op mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gebied. Uitvoeren van verschillende bewerkingen in de werkplaats, o.a. lassen (bijv. autogeen, co, elektrisch en argon arc), leiding- en fitwerkzaamheden en bankwerken (tot een nauwkeurigheid van 0,1 mm). Geven van aanwijzigingen en instructies aan monteurs van derden. Onderhoudswerkzaamheden aan sprinkler- en compressorinstallatie. Verrichten van controles aan apparatuur en installaties.

Profiel:
Ervaring in een gelijkwwaardige functie. Mail bij interesse je cv en motivatie naar leeuwarden469@adecco.nl of bel 058-2891020 voor meer informatie.
Opleiding op MBO niveau (bij voorkeur werktuigbouw). Flexibele werkinstelling (geen 9 to 5 mentaliteit). Bereidheid om opleidingen te volgen. Technische tekeningen kunnen lezen. Belangstelling voor besturings-, elektrotechniek en/of mechatronica. In bezit van lasdiploma(’s).


Bedrijfsinformatie:
Voor een internationaal georiënteerde onderneming.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature