Zoek vacatures


Onderhoudsmonteur

Titel: Onderhoudsmonteur
Werkgever: TechMatch
Plaats: Boxmeer
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Een producent van aluminium producten, o.a. ten behoeve van de automotive industrie.

Functieomschrijving

In verband met interne verschuivingen zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren onderhoudsmonteur die sterk is in het structureel verbeteren van machines. Dit kan zowel het verhelpen van terugkerende storingen zijn als het aanpassen van machines om de efficiëntie te verhogen. Bij deze opdrachtgever werken storingsmonteurs in ploegen die verantwoordelijk zijn voor het verhelpen van storingen. Wanneer er bepaalde storingen terug blijven komen worden deze overgedragen aan de onderhoudsmonteurs om deze structureel te verhelpen. Tijdens het ochtendoverleg met je twee directe collega's en de productieleider wordt er een taakverdeling gemaakt waarna ieder met zijn eigen project begint. Het machinepark bestaat uit metaalbewerkingsmachines en diverse robots waardoor je elke dag met andere technieken te maken kan krijgen. De werkzaamheden zullen veelal mechanisch zijn, maar hierbij is wat elektrotechnische kennis vaak ook noodzakelijk. De onderhoudsmonteur die wij zoeken heeft dan bij voorkeur ook allround technische kennis met de nadruk op de werktuigbouwkundige kant.

Functie-eisen
  • Afgeronde technische MBO, bij voorkeur Werktuigbouwkunde;
  • Ruime ervaring als monteur in een productiebedrijf;
  • Goed analyseren waardoor storingen veroorzaakt worden;
  • Ervaring binnen de metaalbewerking is een pre;
  • Goede communicatieve eigenschappen.
Arbeidsvoorwaarden

Een veelzijdige baan voor een ervaren monteur die klaar is voor een volgende stap. Onze opdrachtgever biedt een prima salaris met goede secundaire voorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met je uitgebreide CV! Je kunt je sollicitatie bij voorkeur digitaal versturen naar e.ter.braak@techmatch.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Erik ter Braak: 024 – 343 02 10.

Bezoek www.techmatch.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature