Zoek vacatures


Onderofficier Elektromonteur (MBO)

Titel: Onderofficier Elektromonteur (MBO)
Werkgever: Ministerie van Defensie
Plaats: Heel Nederland
Provincie: Noord-Holland, Limburg, Flevoland, Drenthe, Groningen, Gelderland, Friesland, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht, Overijssel

Reageer op deze vacature


Heb jij een MBO diploma en interesse in elektrotechniek? Word dan Onderofficier Elektromonteur bij de Koninklijke Landmacht. Op de opleiding tot Onderofficier Elektromonteur leer je leidinggeven aan een groep militairen die verantwoordelijk is voor het onderhouden en repareren van alles waar elektrotechniek in zit.

Wat ga je doen?
In het gevecht, maar ook tijdens een oefening of op de kazerne kan er behoorlijk wat materiaal defect raken. Daarom beschikt de Landmacht over hersteleenheden, die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en herstel van wiel- en rupsvoertuigen, geschut, wapens en wapensystemen, instrumenten, verbindingsmiddelen en aggregaten. Hieronder vallen ook alle elektrotechnische onderdelen. Als Onderofficier Elektromonteur ben je zowel monteur als leidinggevende van een groep elektromonteurs. In een uitzendgebied krijg je bijvoorbeeld te maken met defecte materialen variërend van boordcomputers tot wasmachines. Ook ga je regelmatig oefenen in groter teamverband in binnen- en buitenland. Je bent verantwoordelijk voor het aan jou toevertrouwde groepsmaterieel, zoals voertuigen met bijbehorende wapens en verbindingsmateriaal. Als commandant verzorg je daarnaast de opleiding van je personeel.

Waar ga je werken?
Je gaat werken bij één van de hersteleenheden van de Koninklijke Landmacht, die gevestigd zijn op een groot aantal locaties. Bij plaatsing houden we zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeur. Je neemt ook deel aan oefeningen. Zoals elke militair moet je er rekening mee houden dat je uitgezonden kunt worden. Voordat je aan de slag gaat, doorloop je eerst de Onderofficiersopleiding op de Koninklijke Militaire School in Ermelo. Daarna volg je de vakgerichte opleiding bij het Opleidings- en Trainingscentrum Logistiek in Soesterberg.

Wie zoeken we?

  • Je hebt minimaal een MBO-3 diploma Elektrotechniek.
  • Je bent ten minste 17 jaar en niet ouder dan 28 jaar en 11 maanden.
  • Je lengte is minstens 1,55 meter.
  • Je mag een bril of lenzen dragen. De toegestane afwijking is -6 en +6.


Meer informatie over de toelatingseisen en de keuring kun je vinden op onze website www.werkenbijdefensie.nl

Wat bieden
 we?

  • Je salaris is afhankelijk van je rang, leeftijd en ervaring. Bij aanstelling in 2016 kom je gedurende je dienverplichting in aanmerking voor een aanstellingspremie van 2500 euro per jaar. Meer informatie over de arbeidsvoorwaarden van Defensie vind je hier.
  • We bieden je niet alleen verantwoordelijk en afwisselend werk, maar ook een uitdagende werkomgeving en uitstekende kansen om je verder te ontwikkelen. Onder bepaalde voorwaarden kun je verder studeren op onze kosten, om je kansen binnen Defensie te vergroten of je goed voor te bereiden op een terugkeer naar de civiele arbeidsmarkt.
  • Daarnaast bieden we je iets wat andere werkgevers niet kunnen: unieke werk- en levenservaring en de kans om wereldwijd bij te dragen aan vrede en veiligheid.


Wil je een goed beeld krijgen van een technische functie bij de Koninklijke Landmacht? Schrijf je dan in voor een Informatiedag Techniek.

Solliciteren?
Voordat je kunt solliciteren moet je een voorlichting hebben gevolgd. Klik op de 'Solliciteer' button en schrijf je direct in voor één van de voorlichtingen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Heel Nederland, Elektrotechnicus, Elektrotechnisch monteur, Elektrotechniek, onderofficier.


Reageer op deze vacature