Zoek vacatures


Ontwerpleider

Titel: Ontwerpleider
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: utrecht
Provincie: Utrecht

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 3757? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Jeroen van den BosĀ op telefoonnummer: 020-6154940.

Functieomschrijving

Als Ontwerpmanager stuur je het ontwerpproces aan van multidisciplinaire Design & Construct tenders en projecten. Je bent verantwoordelijk voor zowel het technisch ontwerp als de planning en de budgetbewaking. Voor de uitwerking van het ontwerp schakel je collega constructeurs, tekenaars en externe partijen in. De ontwerpmanager vormt naast de projectleider en de realisatiemanager het managementteam van een project.

Functie-eisen

Je hebt een opleiding HBO/TU Civiele Techniek en minimaal 15 jaar werkervaring met infrastructurele projecten. Wij verwachten dat je in staat bent om overzicht te houden en goed sturing te geven aan het gehele ontwerpproces. Daarnaast ben je iemand die creatief is in het bedenken van optimalisaties in het ontwerp. Je hebt oog voor kosten en gevoel voor de uitvoeringsmogelijkheden binnen een project.
Goede communicatie, ook buiten de eigen discipline en het makkelijk nemen van beslissingen zit in je. De dynamiek van de aannemerij spreekt jou aan. Je werkt op projectlocaties in Nederland. Je bent accuraat en kunt goed onder druk werken zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Daarnaast ben je pragmatisch ingesteld. Een flinke dosis enthousiasme, plezier in het werk en aandacht voor je omgeving dragen er toe bij dat je tot goede resultaten komt.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature