Zoek vacatures


Planner Bouwkunde

Titel: Planner Bouwkunde
Werkgever: V-NOM
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.


Functieomschrijving

Wij zijn voor diverse opdrachtgevers op zoek naar ervaren en beginnende planners uit de bouwwereld. Je werkzaamheden zullen uiteenlopend zijn en kunnen voorkomen in alle facetten van de bouw zoals onderhoud & renovatie, mutatie en nieuwbouw. Zo kan het zijn dat je de ene keer projecten verzorgd voor gemeentes en de andere keer voor woningbouwverenigingen. Met grootte accuratesse plan je vakkrachten in en zorg je voor een juiste werkvoorbereiding. Hierbij kun je denken aan het klaarleggen en bestellen van de benodigde materialen. Waar nodig schakel je met onderaannemers, opdrachtgevers, bewoners en natuurlijk de technici die je inplant op de werkvloer.
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen
  • Een MBO niveau 4 of HBO diploma in bouwkundige richting.
  • Ervaring in een gelijke functie is vereist (of door stages).
  • VCA VOL of VCA Basis diploma.
  • Ervaring met bouwkundige computerprogramma’s (bijvoorbeeld Bouwworks).
  • In staat om kostenbewust te denken, strakke planningen te maken en een correcte administratie op te stellen en bij te houden.
  • Flexibele instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit.
Arbeidsvoorwaarden
  • Uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Persoonlijke loopbaanbegeleiding.
  • Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie.
Sollicitatieprocedure

Wil je reageren op de vacature, neem dan contact op met Robin van Sinttruije door te bellen naar 010-2239621 of klik op de sollicitatiebutton. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature