Zoek vacatures


Planner Primavera

Titel: Planner Primavera
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een grote scheepswerf waar reparatiewerkzaamheden plaatsvinden voor scheepsbouwkundige- en offshore constructies. Klanten zijn te vinden in de internationale olie- en gasindustrie. De activiteiten omvatten engineering, projectmanagement, inkoop, produktie en assemblage en dit op de vakgebieden Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Civiele Techniek.


Terminologie die betrekking heeft op onze dienstverlening:
Project werving selectie vacature detachering process offshore scheepsbouw maritime maritiem naval oil gas werktuigbouwkunde elektrotechniek inkoop procurement planning instrumentatie installatie electronica infra mechatronica piping machine rotating staal constructie autocad inventor solid e-plan nupas stabicad nordined tekla techniek.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 2641? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Arno Kouwenberg op telefoonnummer: 010-4847722.

Functieomschrijving

Voor een project van een aantal maanden / jaren/ vast zijn we per direct op zoek naar een ervaren Project Planner (eventueel ZZP'er) die zich bezig gaat houden met het maken van Primavera planningen in zowel de pre-contract- als in de contractfase van de projecten.

Taken:
Het uitwerken van de Client Scope of Work Specificaties en Tender Begroting naar de Planning hoofdactiviteiten.
Het samenstellen van een gedetailleerde project schedule behorende bij de uitvoering van de diverse maintenance- en repair projecten.
Het genereren van Manhour Histograms t.b.v. capaciteitsplanning.
Het uitwerken van de Tender Schedule activiteiten tot een Construction Schedule.
Implementeren van meer- en minderwerkopdrachten in de Current Schedule en deze orders vertalen naar activiteiten, verdeling van budget en het toekennen van resources.

Functie-eisen

MTS+ dan wel HTS Werktuigbouwkunde of Scheepsbouwkunde.
Minimaal 7 jaren ervaring in een soortgelijke functie.
Goede kennis van Engels in woord en geschrift.
Kennis van MS-office, Microsoft Projects en Primavera Project Planner.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature