Zoek vacatures


PLC SCADA Engineer

Titel: PLC SCADA Engineer
Werkgever: Ajilon
Plaats: regio Drechtsteden
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
regio Drechtsteden

Werkzaamheden:
Als PLC/Scada Engineer ben je werkzaam op het gebied van automatisering en besturing van baggerwerktuigen en hiermee verwante apparatuur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, coderen en testen van PLC en Scada software ten behoeve van het bewakings-, proces- en meet- en regelsystemen voor het baggergedeelte van baggerwerktuigen. De PLC/Scada Engineer werkt in projectteams en wordt aangestuurd door de Project engineer en Lead Engineer PLC/Scada. Verder behoren tot je taken het ontwerpen en configureren van user interface m.b.t. het baggerproces met behulp van Scada paketten. Ook het maken van functionele specificaties en software ten behoeve van Scada systemen met o.a. PLC systemen. Verder behoren het opzetten van totale systeemconfiguratie en het testen van de systeemapplicaties met behulp van een simulator tot je takenpakket.

Profiel:
• je hebt HBO werk- en denk niveau; • je hebt aantoonbare ervaring en/ of affiniteit met Meet en Regeltechniek en Proces Automatisering. • je hebt kennis en ervaring met het ontwerpen/programmeren en coderen van PLC?s met de daarvoor bestemde PLC programmeerpakketten en kennis van het Scada pakket Cimplicity; • je hebt (enige) kennis heeft van procesbesturingssystemen; • je bent in staat om tekeningen (elektrisch/pneumatisch/hydraulisch) te lezen; • het werken in projectteams spreekt je aan; • je hebt goede communicatieve vaardigheden; • je hebt analytisch vermogen en je toont initiatief; • je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. Wij bieden • Permanent, na een inleen periode van 12 mnd kom je in in dienst bij onze opdrachtgever. Reageren Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruiter Junus Titarsole via; junus.titarsole@Ajilon.nl - 06-52367282 Wilt u op de hoogte blijven van al onze opdrachten / vacatures, voeg mij dan toe op Linkedin. https://www.linkedin.com/in/junus

Bedrijfsinformatie:
Onze opdrachtgever is een is een jonge, sterk groeiende organisatie. De organisatie richt zich op de uitvoering, ontwikkeling en engineering van elektrische installaties voor bagger- en offshore werkschepen. In toegewijde teams wordt gewerkt aan uitdagende projecten. Vanwege aanhoudende groei zijn we voor onze opdrachtgever op zoek naar een PLC SCADA engineer.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature