Zoek vacatures


Print Operator

Titel: Print Operator
Werkgever: Luba
Plaats: Almere
Provincie: Flevoland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Almere / Flevoland

Salaris:
€ 1500 tot € 2000 o.b.v. 40 uur per week

Opleiding:


Type:
Vast dienstverband

Omschrijving:
Als print operator ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en de kwantiteit van het printwerk en voor de werking van de machine.
Je verwerkt orders correct en op tijd op basis van de juiste prioriteiten en specificaties. Daarnaast zorg je ervoor dat de machine goed is ingesteld en laat je het aan de teamleider weten als je fouten tegenkomt. Je controleert de kwaliteit en de kwantiteit van het drukwerk. Dit doe je op basis van de ordergegevens die je hebt en door het maken van een proefdruk, die je met je teamleider overlegt. Je controleert de proefdruk op opmaak, kleur en de kwaliteit en aantal. Als de proefdruk niet goed blijkt, stel je de instellingen van de machine anders in. Je verwerkt informatie over de orders en het drukwerk in het automatiseringssysteem. verder zorg je dat de werkplek netjes en veilig blijft geef je een goed overdracht tijdens de ploegwisseling.


Ervaring:
Wij zijn op zoek naar iemand met VMBO werk- en denkniveau, die ervaring heeft met een Xeikon machine (full colour). Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift Je hebt een goed kleuronderscheidend vermogen en je bent nauwkeurig. Je bent een echte teamplayer en je bent communicatief vaardig. Je voelt je thuis in een technische omgeving en je behaalt graag goede resultaten.


Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature