Zoek vacatures


Proces Engineer

Titel: Proces Engineer
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Roermond
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is al meer als 50 jaar succesvol in de Voedingsmiddelen Industrie.
Zij heeft daarbij de focus op verantwoord ondernemen (MVO), rekening houdend met de omgeving en met sociale verantwoordelijkheden stuurt zij haar activiteiten samen met haar 300 medewerkers.
Haar klantenkring bestaat uit grote retailers en wereldwijde A-merken die haar steeds weer vinden voor het met zorg fabriceren van hun producten.

Door te focussen op haar specialisme hebben zij de expertise verkregen om haar producten te leveren in verschillende verpakkingsformaten. Door de toepassing van de allernieuwste technieken kan zij met haar volledig geautomatiseerde productielijnen adequaat inspelen op de laatste nieuwe trends bij haar opdrachtgevers. Hierbij kunt u denken aan diverse soorten verpakkingen en zijn ook de trends op het gebied van hersluitbare verpakkingen niet aan haar voorbijgegaan. Verder spelen zij graag in op uw specifieke wensen, waarbij nieuwe verpakkingsformaten en smaken tot de mogelijkheden behoren.
Met nadruk willen wij zeggen dat onze opdrachtgever een proactieve producent is die wereldwijd haar kennis heeft gedeeld met A-merken en retailers.

Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4509? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Harry Baijens op telefoonnummer: 040-2350362.

Functieomschrijving

Functie: Process Engineer

Bij onze opdrachtgever is een aparte Project-Engineerings organisatie voor het ontwerpen en installeren van procesinstallaties voor pasteurisatie, sterilisatie, waterbehandeling, stoombehandeling, reiniging (CIP). Op- en overslag van dranken(frisdranken, bier, zuivel, siropen, concentraten, suiker, Co2, N2. Loog en zuur). Naast het ontwerp voeren ze modificaties en haalbaarheidsstudies uit.

Ze hebben een zeer diepgaande kennis in het marktdomein Food.(dranken)

Met je specialistische kennis op het gebied van procestechnologie ben je de “technische spil” binnen een of meerdere projectteams. Je ontwerpt technische (complexe) installaties op basis van de door de klant(productie, kwaliteitsafdeling, verkoop) opgegeven projecteindspecificaties.

Je maakt het procesontwerp (P&ID), stelt een procesbeschrijving op, voert de berekeningen uit, maakt specificaties voor equipment en appendages; dit alles in nauwe samenwerking met collega`s pipingengineer, software engineer en Electro engineer. Ook het schrijven van commissioningsplan en het functioneel testen na realisatie behoren tot je taken.

Kortom, een verantwoordelijke functie met veel vrijheid waar je letterlijk van A tot Z betrokken bent bij jouw project. Waarbij je uiteraard de nodige ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen in een of meerdere technologiegebieden binnen de procestechnologie.

Functie-eisen

Functie-eisen:
Je hebt een technische HBO opleiding (chemische Technologie/Procestechnologie ) en minstens 5 jaar procestechnologische kennis in Food en Energie. Daarnaast heb je kennis van ATEX, instrumentatie en veiligheids- en risicobeoordelingen.

Arbeidsvoorwaarden:
Dit betreft een fulltime functie. Onze opdrachtgever biedt een aantrekkelijk pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris wordt vastgesteld op basis van achtergrond en ervaring. Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat haar medewerkers in staat worden gesteld zich verder te ontwikkelen. Zij faciliteert daarom opleidingen en moedigt persoonlijke groei aan.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature