Zoek vacatures


Proces Specialist

Titel: Proces Specialist
Werkgever: Hays
Plaats: Tilburg
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Locatie:
Tilburg / Noord-Brabant

Omschrijving:

Uw nieuwe werkgever
De markt waarin CZ opereert is continu in beweging. Online wordt voor CZ steeds meer het primaire kanaal. Voor een optimale inzet van dit kanaal zoeken we de beste professionals die in staat zijn onze ICT omgeving hierop mee te laten bewegen. Die meedenkend vertrekken vanuit de vraag “wat is mogelijk?” in plaats van wachten op een opdracht. CZ is bezig met een transitie waarmee zij hun ICT afdelingen klaarstomen voor de toekomst op het gebied van technologie, organisatie en mensen. Jouw innovatieve ideeën, energie en enthousiasme kunnen hier een grote bijdrage aan leveren.

Uw nieuwe functie
In deze centrale rol draag je bij aan de procesketens, architectuur en methodieken die binnen CZ worden gehanteerd. Je gebruikt je helikopter view en draagt zorg voor de onderliggende samenhang. Je krijgt het doel om te kijken naar mogelijke verbeteringen in deze procesketens. Deze draag je aan en ga je implementeren in de organisatie. Je levert hiermee een actieve bijdrage in het verbeteren van de operationele performance van CZ wat resulteert in duurzame klanttevredenheid, kwaliteit en kosten efficiëntie.

Wat heeft u nodig om succesvol te zijn?
Je kan gemakkelijk de weg vinden binnen de organisatie. Dit doe je door je ervaring, opleidingsachtergrond en persoonlijkheid. Je bent bijvoorbeeld academisch geschoold en heb je ongeveer 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol. Daarnaast helpt jouw Lean Six Sigma certificaat je bij jouw projecten. Je kan gemakkelijk draagvlak creëren door middel van je presentatieskills, lef en flair. Je toont eigenaarschap en hebt executiekracht om verbeteringen te realiseren.

Wat krijgt u daar voor terug?
Je krijgt veel vrijheid en ruimte in de organisatie. Het gemiddeld aantal werkuren ligt op 38 per week. Daarnaast zijn ze fan van het nieuwe werken.

Wat moet u doen?
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature