Zoek vacatures


Process Engineer - Emmen

Titel: Process Engineer - Emmen
Werkgever: Hays
Plaats: Province Overijssel,Provincie Groningen,Provincie Drenthe
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Province Overijssel,Provincie Groningen,Provincie Drenthe /

Omschrijving:
Deze positie wordt exclusief door Hays in samenwerking met Prysmian behandeld. Sollicitaties kan je richten via de sollicitatiebuttons of direct via Coen Michels, coen.michels@hays.com [mailto:coen.michels@hays.com] of voor meer informatie omtrent positie en het “Make It” sollicitatieprogramma: 06-12102642.


Process Engineer - Emmen

 Are you a Process Engineer?
  • Don’t just make something. Make something extraordinary!


Uw nieuwe werkgever

Wij zijn Prysmian Group, ’s werelds meest toonaangevende ontwerper, producent en leverancier op het gebied van energie- en communicatiekabels. Het leveren van hoogwaardige kabels valt en staat met een professioneel productieteam. In onze visie is productie de kern van ons bedrijf. Produceren is namelijk niet alleen onderdeel van wat we doen, het is ook een doel op zich! Daarom zien we onze Engineers als het kloppende hart van onze onderneming, continu bezig met verbeteren. Maar niet alleen het verbeteren van onze producten en processen. Zij dragen ook als medewerker van Prysmian Group bij aan de verbetering van het leven van mensen wereldwijd, door ze te voorzien van stroom- en communicatietoevoer. Wellicht ben je bekend met sommige van onze projecten. Deze variëren van de Grand-Prix race in Singapore, het Australisch Nationale Netwerk, tot Dubai’s iconische Burj Khalifa, ’s werelds hoogste gebouw ooit door de mens gemaakt. We zijn als wereldspeler dan ook trots op onze prestaties. Met een aantal spannende, nieuwe, internationale projecten in het vooruitzicht, zijn we nu op zoek naar Engineers om ons team te komen versterken. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek de mogelijkheden van het werken voor dé marktleider op het gebied van de infrastructuur in de energie- en telecommunicatiesector. We zoeken Engineers die mee helpen onze toekomst te vormen.

Uw nieuwe functie
Analyze product specifications, parts drawings, and other engineering data to develop new production processes, estimate time requirements for each step optimizing production by compiling de-bottleneck studies, and preparing operation sheets. Analyze existing production processes and support the development of recommendations for changes to working methods or operation sequences that will minimize risks, costs, and waste; increase yields and productivity; and improve the quality and consistency of final products. Collect manufacturing data, calculate and analyze manufacturing KPIs. Periodically review and definition of KPIs. Liaise with R&D department in order to develop new products or processes in the plant. Liaise with production for troubleshooting of the processes and products during daily production. Design, control and improve tooling of the plant (drawing dies, extrusion dies, et cetera). Ensure full compliance with health & safety legislation of materials, machinery and work methods. Schedule/coordinate work to meet tight deadlines and complete within budget for approved project.

Wat heeft u nodig om succesvol te zijn?
Voor onze productielocatie in Emmen zijn we op zoek naar een Senior Process Engineer met minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over een afgeronde technische opleiding (HBO/WO), goede beheersing van het Engels, in woord en geschrift, sterke sociale vaardigheden, hands-on, continu gericht op verbeteren en een sterke passie voor techniek. Je bschikt over uitstekende communicatie en probleemoplossende vaardigheden, je hebt het vermogen om anderen te motiveren, bent innovatief en hebt een goed niveau van technisch inzicht in productieprocessen en product/machine. Een pre is ervaring met Six Sigma Green Belt, 5S, Kaizen, Smed. Je hebt het vermogen om “de behoeften voor verandering op het proces en de werklast” te verduidelijken en staat open voor verandering.

Wat krijgt u daar voor terug?
Zowel de kans om de toekomst vorm te geven vanuit een uitdagende rol binnen een multinational met marktconforme arbeidsvoorwaarden. We hebben een aantrekkelijk programma samengesteld dat er voor zorgt dat je je zo snel mogelijk thuis voelt bij ons.

Dit houdt het volgende in:
- Kennismaking – Een tweeweekse introductie op ons hoofdkantoor in Milaan, Italië.
- Job rotation – lokale training van twee maanden, inclusief on-the-job training, job rotation en kennismaking met de verschillende onderdelen van ons bedrijf.
- Training – Ontwikkelingscursus van twee weken door onze gloednieuwe Manufacturing Academy in Mudanya, Turkije.
- Exposure – Verhogen van je profiel door het Lean Sigma Project.

Meer informatie vindt je hier: http://www.prysmiangroup.com/en/corporate/people-and-careers/make-it-program/program/


Bedrijfsprofiel
Met meer dan honderd jaar ervaring is Prysmian Group wereldleider in de energie- en telecom kabelindustrie. Prysmian Group had een omzet van circa €7 miljard in 2013, 19.000 werknemers in 50 landen en 91 productiefaciliteiten, en een sterke positie in high-tech markten. De Prysmian Group biedt het breedste aanbod van producten, diensten, technologieën en kennis in de markten voor energie en telecom. In de Energiesector levert Prysmian Group kabels voor ondergrondse en onderzeese energietransmissiekabels en -systemen, ‘specialty’-kabels voor uiteenlopende industriële sectoren, en midden- en laagspanningskabels voor de bouw en infrastructuur-industrie. In de Telecomsector levert Prysmian Group kabels en accessoires voor stem-, video- en datatransmissie, en een uitgebreid assortiment glasvezel- en koperkabels en connectiviteitssystemen. Prysmian staat genoteerd aan de Milan Stock Exchange en in de Blue Chip index Prysmian Group is ontstaan uit de bedrijven Draka en Prysmian in 2011. Draka is in 1910 opgericht als de N.V. Hollandsche Draad- en Kabelfabriek. Drie jaar later startte de Nederlandse Kabel Fabriek (NKF) in Delft. NKF werd later overgenomen door Pirelli Cavi – voorganger van Prysmian.

Wat moet u doen?
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature