Zoek vacatures


Process Engineer

Titel: Process Engineer
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Arnhem
Provincie: Gelderland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een Organisatie die actief is in Voedingsmiddelenindustrie, Chemische industrie en Farmaceutische industrie. Zij zijn gespecialiseerd in de vakdisciplines Process, Piping & Mechanical, Electrical & Instrumentation, Klimaat & Energietechniek, Werktuigbouw, Bouwkunde & Constructie en Projectmanagement. De projecten behelzen het ontwerp en de realisatie van nieuwe (als ook de optimalisatie en modificatie van bestaande) procesinstallaties, machines en gebouwen.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4438? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Harry Baijens op telefoonnummer: 040-2350362.

Functieomschrijving

Process Engineer Zuivel
De afdeling Process legt het fundament voor een succesvol project. Functionele eisen en wensen van de klant worden vertaald in praktische oplossingen. Ze zijn daarvoor continue in gesprek met de klant, met leveranciers én met collega’s van andere disciplines en verwerken alle informatie in het procesontwerp. Vanuit deze afdeling werkt men veel voor klanten in de zuivelindustrie. Deze industrie kent strenge en specifieke normen op het gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit.
 
Jouw nieuwe baan
In deze functie ben je een sparringpartner voor alle betrokken partijen. Je maakt procesberekeningen en stelt massa & energiebalansen, PFD’s, procesbeschrijvingen en P&ID’s op. Je specificeert equipment in lijsten en datasheets en assisteert bij de constructie en inbedrijfstelling. Daarnaast kwalificeer en valideer je machines en installaties bij de klant en heb je contact met leveranciers van equipment.

Functie-eisen

Je bent pragmatisch ingesteld en creatief, maar ook realistisch in het bedenken van oplossingen. Je hebt een goed inlevingsvermogen voor de situatie bij de klant en bent in staat duidelijk te communiceren (zowel mondeling als schriftelijk) richting de klant en je collega’s. Jouw kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn is groot en je werkt graag in een team. Je beschikt over minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in het ontwerpen van procesinstallaties. Werkervaring in de zuivelindustrie is hierbij een vereiste. Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding op het gebied van Procestechniek, Chemische Technologie, Levensmiddelentechnologie of WTB.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature