Zoek vacatures


Process Specialist

Titel: Process Specialist
Werkgever: Hays
Plaats: Bergen op Zoom
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Locatie:
Bergen op Zoom / Noord-Brabant

Omschrijving:
Deze functie wordt uitgevoerd binnen de afdeling Launch Engineering. Een Process Specialist is technisch-inhoudelijk verantwoordelijk voor de aan hem of haar toegekende proces bouwstenen en de daaruit ontstane duplicaten / afgeleiden. Je rapporteert aan de Manager Launch Engineering.

Je (voor)ontwikkelt, realiseert en geeft proces bouwstenen vrij (4M ) en standaardiseert deze en je definieert en onderhoudt design rules en proces specificaties. Daarnaast doe je aan continu verbeteren van bestaande proces bouwstenen. In samenwerking met inkoop ontwikkel je een stabiele supplier base en onderhoudt deze. Je volgt marktontwikkelingen en kansen en benut deze voor het introduceren van nieuwe technologieën. Je netwerkt met specialisten van klanten en vanuit je specialisme vorm je een vraagbaak binnen de groep (o.m. RFQ support, Feasibility, trouble shooting en RCA)

Je hebt kennis van relevante technologiën, bij voorkeur binnen het gebied van Process/Tooling/Automation & Assembly Engineering. Je hebt aantoonbare kennis met spuitgiettechniek en technische processen zoals ontwerp en specificeren. Daarnaast ben je actief met en heb je kennis van verbeterprocessen, voorschriften en procedures. Je hebt een HTS opleiding of een vergelijkbaar werk- en denkniveau en ervaring in het leiden van technische projecten


Wat moet u doen?
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature