Zoek vacatures


Product Engineer

Titel: Product Engineer
Werkgever: Hays
Plaats: Tilburg
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Locatie:
Tilburg / Noord-Brabant

Omschrijving:

Voor een grote productieplant in de omgeving van Tilburg zijn wij opzoek naar een Product Engineer. De duur van de functie is 2 tot 5 jaar met mogelijkheid tot een vast contract.

Binnen deze functie draag je bij aan het ontwikkelen van nieuwe producten met een hoge nieuwheidsgraad. Hierbij lever je in het bijzonder een bijdrage aan verdere ontwikkeling van een idee naar een concreet ontwerp dat gereed (technisch onderbouwd, meetbaar en produceerbaar) is voor massafabricage.

Daarnaast werk je binnen een project team aan het leveren en onderbouwen van een design ontwerp dat voldoet aan de technische (en economische) specificaties binnen de gestelde projectdoelstellingen (kwaliteit, tijd, budget). De bedoeling is dat de basis van de onderbouwing wordt gelegd door te kijken naar de te vervullen functie(s) van een design ontwerp. Daarna moeten de functies vanuit theorie worden beschreven in zogenaamde cause-and-effect relaties. Vervolgens dienen deze relaties nader gekwantificeerd, gemodelleerd en geverifieerd te worden. De opgedane kennis wordt vastgelegd in rapportages en modellen en wordt uitgewisseld met / uitgedragen naar collega’s. Het eindresultaat van het werk wordt vastgelegd in een product tekening.

Functieprofiel
Je beschikt over een afgeronde HBO- / WO-opleiding in een vakgebied zoals werktuigbouwkunde of autotechniek. Je werkt gestructureerd en beschikt over analytisch vermogen. Daarnaast ben je zorgvuldig, leergierig, creatief, resultaatgericht en een echte teamplayer. Van belang is dat je over goede communicatie vaardigheden beschikt. Kennis van FEM, Matlab, statistische technieken, vermoeiingsleer, tribologie en/of automotive standaards is een pre.

Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature