Zoek vacatures


Productie Manager

Titel: Productie Manager
Werkgever: NS
Plaats: Randstad Zuid
Provincie:

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Wij werken aan de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten, omdat we willen bijdragen aan mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid. Dat vraagt om continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek die daarbij betrokken zijn. Bij NedTrain is ons belangrijkste doel het technisch in topconditie houden van ons materieel. Ook zorgen we - 24 uur per dag, zeven dagen per week - voor schadeherstel, revisie en reiniging van onze treinstellen.

Met circa 3.300 medewerkers verspreid over meer dan 30 locaties in Nederland, is NedTrain uitgegroeid tot de partner voor (internationale) vervoerders en eigenaren van rollend materieel. Creativiteit en innovatief vermogen worden gestimuleerd. Innovatie betekent voor NedTrain ook investeren in high-tech werkplaatsen en de meest moderne outillage. NedTrain werkt daarbij samen met treinfabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten. De ambitie is duidelijk: het uitgroeien tot Europa ’s modernste onderhoudsbedrijf in rollend materieel.

Functieomschrijving

Als Productiemanager wordt je verantwoordelijk voor de regio Randstad-Zuid, met circa 200 werknemers. In deze uitdagende rol zorgt de Productiemanager ervoor dat processen in de productie-eenheid optimaal verlopen. Je weet de locaties helder en strak in te richten op het gebied van capaciteit/middelen, personele invulling, kosten en opdrachten. Goed opgeleide medewerkers of zorgen dat zij opgeleid worden is onderdeel van het takenpakket. Uiteraard weet je de locaties financieel en bedrijfsmatig gezond in te richten en rapporteert hierover aan Directeur Service bedrijven. Je weet het NedTrain beleid te vertalen naar de productielocaties, stuurt bij waar nodig en draagt verbetervoorstellen aan ter verbetering van de processen. Standaardisatie van de werkprocessen via de NedTrain Way is hierbij de sleutel tot succes. Wij streven naar:

• Aantoonbaarheid;
• Voorspelbaarheid;
• Continu verbeteren;
• Nadruk leggen op veiligheid en regelgeving.

Je bent verantwoordelijk voor een kostenbegroting tussen de € 12 en € 30 miljoen. Je doorziet de interne als externe kwesties en anticipeert op kansen en bedreigingen. Je hanteer een professioneel personeelsbeleid door individuele personeelszorg. Hiervoor spar je continue met P&O, managers en afdelingshoofden.

Functie-eisen

Na het afronden van je (technische) HBO/WO studie, ben je jezelf verder gaan ontwikkelen als manager en mag je jezelf nu een stevige leidinggevende noemen. Met minimaal 5 jaar ervaring in managementpositie in technische & logistieke organisatie en kennis van verbetermethodieken.

Je hebt affiniteit met technische processen en hebt bij voorkeur ervaring met volcontinue processen. Je bent een kei als het gaat om verbeterprocessen en weet deze vlekkeloos te implementeren. Daarnaast ben je sterk communicatief, zeer resultaatgericht, een goede motivator en kan je snel schakelen van operationeel tot strategisch niveau. Je hebt overtuigingskracht en toont creativiteit en doorzettingsvermogen.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij NS betekent werken in een omgeving waar complexe vraagstukken een rol spelen. Het is boeiend en biedt veel ruimte voor je eigen persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Het salaris is maximaal 5.000 euro bruto per maand. We hebben een hoogwaardig secundair arbeidsvoorwaardenpakket met onder meer een prima pensioenvoorziening; collectieve ziektekostenverzekering en een leaseauto.

Bezoek onze website voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


tracker_image
Reageer op deze vacature