Zoek vacatures


Production Planning Manager

Titel: Production Planning Manager
Werkgever: Hays
Plaats: Provincie Zuid-Holland
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Provincie Zuid-Holland /

Omschrijving:

Jouw nieuwe werkgever
Onze opdrachtgever is werkzaam in de distributie sector. Zij leveren aan hun klanten in Europa. Wegens uitbreiding van hun activiteiten zijn wij op zoek naar een Production Planning Manager.

Jouw nieuwe functie
Als Production Planning Manager ben je eindverantwoordelijk voor correcte analyse van de klantvraag. Deze vraag vertaal je naar een productieplanning voor de organisatie. Je schakelt hierbij regelmatig tussen de afdelingen Commercie en Logistiek en bent verantwoordelijk voor de S&OP. Je zult hierbij aansturing geven aan een klein team. Je bent verantwoordelijk voor de input in het ERP systeem met betrekking tot de planning. Het is belangrijk om zowel de lange als korte termijn KPI rapportages te maken en op basis hiervan acties implicaties richting interne- en externe klanten te presenteren. Ook ben je in staat om nieuwe ontwikkelingen te signaleren en te implementeren binnen de organisatie.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Je bent Bachelor / Master opgeleid in de richting Supply Chain Management, Bedrijfskunde, of Bedrijfseconomie. Voor deze functie heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de FMCG sector. De Nederlandse en Engelse taal beheers je beiden op professioneel niveau, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast wordt ervan je verwacht dat je met Microsoft Office kunt werken. Kennis en ervaring met ERP systemen is vereist voor het vervullen van deze rol.

Wat krijg je daar voor terug?
Uitstekende arbeidsvoorwaarden en support- en ontwikkelingsmogelijkheden in een dynamische werkomgeving waarbij de werksfeer informeel is. Je werkt op academisch niveau maar krijgt de mogelijkheid om operationeel bezig te zijn.

Wat moet je doen?
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature