Zoek vacatures


Project Engineer

Titel: Project Engineer
Werkgever: Adecco
Plaats: Waalwijk
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Locatie:
Waalwijk

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
HBO

Werkzaamheden:
In deze functie ben je primair verantwoordelijk voor het ontwikkelen, vernieuwen en verbeteren van (productie)processen. Deze processen zijn zeer gevarieerd. Verder ben je in staat om projecten op te starten, te begeleiden en te rapporteren. Je werkt hiervoor samen met medewerkers van bijvoorbeeld technische dienst, kantoor, productie, planning, etc. Je rapporteert in deze functie direct aan de manager operations of aan proces en strategie. Ook zullen diverse lean, 6-Sigma en TPM projecten geïmplementeerd moeten worden, die binnen het bedrijf een brede uitrol moeten krijgen.

Profiel:
+/- 5 jaar werkervaring als Proces Engineer, Productie Engineer, Engineer met ervaring in productieomgeving en het initiëren van verbeterprocessen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré).
MBO of HBO werk en denkniveau in de richting werktuigbouwkunde, procestechnologie, Engineering. Je beschikt over de volgende competenties: analytische sterk, goede communicatieve vaardigheden, je weet mensen te stimuleren en je enthousiasme over te brengen, geen 09.00 - 17.00 werkmentaliteit.

Bedrijfsinformatie:
Productiebedrijf in omgeving Waalwijk.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature