Zoek vacatures


Project engineer

Titel: Project engineer
Werkgever: Ajilon
Plaats: Leeuwarden
Provincie: Friesland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Leeuwarden

Werkzaamheden:
- Je zal gaan samenwerken met de Sales en Project Manager. - De activiteiten liggen voornamelijk in het verwerken van aanvragen, het begeleiden van complexere projecten. - Deze projecten kenmerken zich door gedetailleerde datasheets en kwaliteit gerelateerde onderwerpen voor projecten in de chemische industrie. - Uiteraard wordt er voornamelijk gestreefd naar het selecteren van de juiste apparaten om deze uiteindelijk te verkopen. - Het eigen maken van de kennis van producten zal dan ook van belang zijn. - Hierin zal veel begeleiding worden gegeven door de Sales en Project Manager. - Naar de klanten zal veelal in de Engelse taal en in mindere mate in de Duitse taal worden gecorrespondeerd en geconverseerd. - Tijdens de projecten zal er veel samenwerking zijn tussen verschillende afdelingen, wat het werk zeer veelzijdig maakt. - Daarnaast zijn er een aantal verbeterprojecten waardoor er behoefte is aan een Project Engineer die ook over grote Microsoft Office vaardigheden beschikt, zo mogelijk met VBA kennis en kunde.

Profiel:
- HTS werk en denk niveau, bij voorkeur richting Werktuigbouwkunde of Chemische Technologie. - Vaardigheden in Excel, Access, Outlook en bij voorkeur VBA - Opgewekt, positief, nieuwsgierig, doorzetter - Veeleisend voor zichzelf - Houdt van een uitdaging - Flexibel en ruimdenkend - Communiceert gemakkelijk tussen verschillende afdelingen en met klanten - Je bent klantgericht.

Bedrijfsinformatie:
Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een project engineer. De organisatie is actief in de apparatenbouw. Wegens de toenemende activiteiten op de afdeling verkoop ook op export gebied, zijn wij op zoek naar een collega die de afdeling verkoop komt versterken.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature