Zoek vacatures


Project Engineer Koudetechniek

Titel: Project Engineer Koudetechniek
Werkgever: Cofely
Plaats: Zoetermeer
Provincie: Groningen, Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Cofely Refrigeration BV is marktleider op het gebied van koude- en vriesinstallaties met locaties in Duiven, Emmeloord, Groningen, Den Bosch, Panningen, Roosendaal en Zoetermeer. Van daaruit ontwerpen, assembleren, installeren en onderhouden wij industriële koelinstallaties, zowel in binnen- en buitenland. Opdrachtgevers vindt je in sectoren als ijs-en sneeuwrecreatie, land- en tuinbouw, (petro)chemie, voedings-& genotmiddelenindustrie, laboratoria en op- en overslag.

Functieomschrijving

Als Project Engineer bij Cofely Refrigeration verdiep je je in afwisselende projecten in de Koudetechniek. Jij zorgt voor een correct P&ID (koeltechnisch schema) en overige werktekeningen waarbij alle componenten zodanig zijn ingetekend en geëngineerd dat de werkplaats/uitvoering er zonder vragen mee aan de slag kan. Je moet hierbij denken aan installaties van airconditioning tot zeer grote industriële koelinstallaties. Aan jou als Cofely-project engineer de uitdaging om de wensen van de klant en de projectleider te vertalen naar concrete installaties in de koudetechniek. Daarbij heb je een scherp oog voor veiligheid, maar ook voor de kosten. Uiteindelijk zorg je er altijd voor dat je binnen het budget blijft. Dat vergt een creatief brein. Terwijl je een vinger in de pap houdt bij de techniek en de financiën, plan je de werkzaamheden, maak je materiaallijsten, installatiehandleidingen en inbedrijfsteldocumenten.. Projecten waar je op werkt variëren van kleinschalige opdrachten van één of twee weken tot een looptijd van maximaal een jaar. Je draagt bij Cofely een grote verantwoordelijkheid, maar daar tegenover staat een zee aan vrijheid. Een enorme uitdaging!

- Enthousiast - Accuraat - Plannen & organiseren

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur werktuigbouwkunde of vergelijkbaar en je hebt ervaring met tekenen, bij voorkeur in CAD 3D, van koude technische installaties.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Cofely werk je mee aan creatieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een dienstverband van 40 uur per week met een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo bieden we een goede ziektekostenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden en wordt ook je pensioen goed geregeld. Tot slot heb je met 37 vrije dagen naast je werk veel vrije tijd.

Sollicitatieprocedure

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met: Philip van Grieken, Recruiter op telefoonnummer 06 1865 1894 of via email op Philip.van.grieken@cofely-gdfsuez.nl. Of kijk voor meer informatie op http://www.werkenbijcofely.nl/

Bezoek www.werkenbijcofely.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature