Zoek vacatures


Project Engineer WTB

Titel: Project Engineer WTB
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Tilburg
Provincie: Noord-Brabant, Limburg, Gelderland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze relatie is specialist in Machinebouw. Daarin willen ze de allerbeste zijn. In teamverband werken zij dagelijks aan de allerbeste oplossing voor de klant. Die klanten bevinden zich over de hele wereld. Grote multinationals behoren tot de vaste klantenkring. Zij willen oplossingen leveren die volledig voldoen aan de verwachtingen van de klant. Zo beschouwen deze klanten deze beloften als garanties.
Wij zijn voortdurend op zoek naar gekwalificeerde technici zoals werktuigbouwkundigen, elektrotechnici en industriële automatiseerders. Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar een informele sfeer heerst. Zowel stagiaires, starters als ervaren mensen nodigen we uit om te solliciteren.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 397? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2350179.

Functieomschrijving

Als projectengineer mechanisch ben je verantwoordelijk voor het mechanische ontwerp van de klantspecifieke machine en maak je deel uit van een multidisciplinair projectteam. Je draagt zorg voor de uitwerking van het ontwerp en hierbij stuur je een aantal collega-engineers aan. Gedurende de looptijd van een project ben je het aanspreekpunt voor tekenaars, soft- en hardware engineers en monteurs. Je hebt in overleg met de afdeling inkoop contacten met toeleveranciers over materiaalkeuze en toepassingen.

Functie-eisen

- WTB-opleiding op Hbo-niveau.
- 5 jaar relevante werkervaring in de machinebouw.
- Beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.
- Bij voorkeur beheersing van een 2de vreemde taal.
- Beheersing van Solid Works.

Voor diverse opdrachtgevers in Noord Brabant, Limburg en Gelderland zijn wij zoekende naar soortgelijke kandidaten.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature