Zoek vacatures


Project Manager Logistiek

Titel: Project Manager Logistiek
Werkgever: Hays
Plaats: Provincie Zuid-Holland
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Provincie Zuid-Holland /

Omschrijving:

Jouw nieuwe werkgever
Een bedrijf van wereldformaat. Goede kennis van de markt, grote logistieke centra en een klantgerichte mentaliteit hebben hiervoor gezorgd. Samen met gedreven collega’s ben je onderdeel een van de grootste internationale dienstverleners van de sector. De cultuur is pragmatisch, oplossingsgericht en doelgericht. Zij zoeken mensen met lef, eagerness en een aanpakmentaliteit. De organisatie telt zo'n 3300 medewerkers verdeeld over meerdere locaties. Onze opdrachtgever biedt je een uitdagende positie binnen een zeer dynamische omgeving.

Jouw nieuwe functie
In de functie van Project Manager Logistiek zit jij aan tafel met de managers. Je adviseert en realiseert in de strategische projectenportefeuille, ziet de samenhang tussen de diverse projecten en bedrijfsonderdelen. Zo zorg jij voor een prettige samenwerking en tevreden klanten. Je komt te werken op de afdeling Logistieke Ontwikkeling en Projecten, die gericht is op het proactief en substantieel verbeteren en vernieuwen van (interne) logistieke processen en diensten, zodat de organisatie op logistiek gebied een waarde toevoegende partner is en blijft, voor haar leden en ketenpartners. Het doel van de projecten is het verbeteren en ontwikkelen van dienstverlening en het realiseren van efficiency in (logistieke) processen. Je brengt management bij elkaar, laat mensen ‘out of the box’ denken, je stuurt deskundigen binnen de organisatie en externe partijen aan en je borgt de kwaliteit van de projecten. Deze projecten strekken zich uit tot externe partijen in de keten. Naast de ‘harde’ kant van projectmanagement, ben je zeer bewust aan het sturen op de ‘zachte’ kant. Het realiseren van veranderingen bij collega’s, klanten en derden. Vanuit een proactieve houding geef en haal jij feedback in de organisatie over jezelf en de projecten.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Je bent in het bezit van een HBO/WO diploma Bedrijfskunde, Logistiek of Supply Chain, aangevuld met projectmanagement opleiding (bijvoorbeeld IPMA, Lean Six Sigma, Prince2). Je hebt 5+ jaar ervaring in het managen en realiseren van complexe logistieke projecten en strategische programma’s. Je hebt procesmatig inzicht, draagt visie uit en communiceert duidelijk en open; Je kunt makkelijk schakelen tussen structuur en creativiteit; Je bent resultaatgericht, analytisch, je houding is flexibel en je bent gestructureerd in de uitvoering; Vanuit jouw natuurlijk leiderschap verbind je mensen en doel om samen het beste resultaat voor onze klanten te realiseren.

Wat krijg je daar voor terug?
Een zeer interessante functie midden in het hart van de logistieke operatie. Een enorme uitdaging om mee te werken aan de kansen door nieuwe technologieën en marktontwikkelingen. Je werkt over meerdere locaties in Zuid Holland. Daarnaast worden een uitstekend salarispakket en ontwikkelmogelijkheden geboden binnen de organisatie.

Wat moet je doen?
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature