Zoek vacatures


Project Manager

Titel: Project Manager
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze relatie is een dynamische, informele en enthousiaste organisatie die zich bezighoudt met het produceren en/of ontwerpen van hoogwaardige uiteenlopende constructies.
Wegens uitbreiding van onze projectenafdeling zoeken wij voor onze vestiging in omgeving Rotterdam een Project Manager.

Functieomschrijving

Als project manager bent u verantwoordelijk voor het coƶrdineren en begeleiden van het totale project. U bewaakt zelfstandig de voortgang, de kwaliteit en het budget van het project en stuurt engineering, werkvoorbereiding en inkoop aan. U rapporteert aan de Manager projectenbureau en zorgt voor een optimale informatiestroom zowel naar de opdrachtgever toe als binnen de organisatie. U bent het aanspreekpunt van de klant en u bezoekt incidenteel uw projecten op site.

Functie-eisen

Wij vragen een HBO werktuigbouwkunde opleiding en enkele jaren ervaring als project manager in een technische internationale omgeving en bij voorkeur ervaring in de scheepsbouw. Als project manager heeft u een praktische, commerciƫle en flexibele instelling nodig, waarbij goede communicatieve vaardigheden een vereiste zijn. Uw kennis van de Nederlandse en Engelse taal is uitstekend

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamisch groeiend specialistisch bedrijf waarin alle mogelijkheden voorhanden zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.


Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature