Zoek vacatures


Project Manager Offshore Systems

Titel: Project Manager Offshore Systems
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Opdrachtgever richt zich op de voortdurende ontwikkeling van haar ontwerp- en bouwactiviteiten voor de gespecialiseerde scheepsbouw, met name voor de bagger- en offshore industrie. Zij zijn wereldmarktleider in de bouw van gespecialiseerd baggermaterieel en complexe custom-built offshore schepen. Tot de klantenkring behoren grote baggerbedrijven, olie- en gasconcerns, offshore contractors en overheden.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 1999? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Arno Kouwenberg op telefoonnummer: 010-4847722.

Functieomschrijving

Als project manager ben je de sturende verbinding tussen de klant en onze opdrachtgever. Je zorgt dat de projecten op effectieve en efficiënte wijze worden gerealiseerd binnen de afgesproken kwaliteitseisen, budgetten en tijdsplanning. De plannen hiervoor stel je zelf op en ook zorg je dat de gestelde doelstellingen binnen afgesproken kaders wordt bereikt. Je bent verantwoordelijk voor de financieel, technische en kwalitatief juiste uitvoering en zorgt voor de juiste projectrapportages.

Functie-eisen

•Minimaal een afgeronde opleiding HTS/TU Werktuigbouwkunde.
•Minimaal vijf jaar ervaring als Project Manager in een technische omgeving van zware werktuigbouwkundige constructies.
•Brede kennis van eigen vakdiscipline en kennis van aanliggende vakgebieden.
•Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
•Je hebt leidinggevende capaciteiten en uitstekende commerciële vaardigheden.
•Je bent communicatief sterk, flexibel, klantgericht, organisatorisch sterk, procesmatig en kunt Interdisciplinair werken.


Wij bieden je een uitdagende baan waarbij de techniek zich bevindt op de top van de huidige mogelijkheden. Je gaat werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature