Zoek vacatures


Project monteur

Titel: Project monteur
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: tilburg
Provincie: Gelderland, Limburg, Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze relatie is specialist in Machinebouw. In teamverband werken zij dagelijks aan de beste oplossing voor de klant. Die klanten bevinden zich over de hele wereld. Grote multinationals behoren tot de vaste klantenkring. Zij willen oplossingen leveren die volledig voldoen aan de verwachtingen van de klant.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 1297? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2450106.

Functieomschrijving

Je maakt deel uit van een projectteam en bent hierin verantwoordelijk voor de montage van de klantspecifieke  installatie. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de montage conform planning, budget en kwaliteitseisen binnen én op locatie bij de klant (30% internationaal). Gedurende de looptijd van een project ben je het aanspreekpunt voor monteurs, tekenaars, soft- en hardware engineers. Je stuurt een aantal monteurs aan die binnen het project werkzaam zijn.

Functie-eisen

Voor deze veelzijdige functie stellen we een aantal eisen. - Opleiding techniek op Mbo-niveau. - 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in de machinebouw. - Beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal. - Bij voorkeur  beheersing van een 2de vreemde taal.   Ben jij zelfstandig, initiatiefrijk, procesgericht, een teamplayer en vind je het een uitdaging op locatie in het buitenland een machine te installeren en voldoe je aan bovenstaand profiel, reageer dan op deze vacature.

Voor diverse opdrachtgevers in Noord Brabant, Limburg en Gelderland zijn wij zoekende naar soortgelijke kandidaten.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature