Zoek vacatures


Projectcoördinator Beheer en Onderhoud

Titel: Projectcoördinator Beheer en Onderhoud
Werkgever: Ajilon
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht

Locatie:
Utrecht

Werkzaamheden:
Your best fit? Voor een installateur in de omgeving van Utrecht hebben wij momenteel een uitdagende vacature uitstaan als Projectcoördinator Beheer en Onderhoud. Wegens uitbreiding is onze opdrachtgever op zoek naar een projectcoördinator die volledig thuis is op het gebied van service en onderhoud. Het liefst zelf ervaring in de montage zodat je weet waar de monteurs tegen aan kunnen lopen. Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor ongeveer een 20 tal projecten en werk je in verschillende projectteams. Je coördineert het onderhoud bij de aan jou toegewezen klanten. Eventuele storingen komen centraal binnen en worden daarna aan jou doorgezet voor verdere afhandeling overige werkzaamheden komen voort uit SO bonnen. Aan jou de taak de storingen te analyseren en op te lossen. In overleg bepaal je welke monteurs ingezet kunnen worden of zet een onderaannemer in. Je hebt in deze rol veelvuldig contact met opdrachtgevers en onderaannemers aangaande de voortgang van werkzaamheden en eventuele klantwensen. Als projectcoördinator ben je tevens verantwoordelijk voor het opstellen van offertes aan de hand van informatie van monteurs. Het is daarom van belang over voldoende materiaalkennis te beschikken en situaties te kunnen in schatten (montage ervaring).

Profiel:
- In het bezit van een MBO diploma richting de installatietechniek - Voldoende kennis van gebouw gebonden installaties W - Affiniteit en kennis van E installaties - Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van beheer en onderhoud in een soort gelijke functie. - Ervaring met het opstellen van offertes - Kennis van StabiCad en of NordiNed - Carrière begonnen in de montage - In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer De geschikte kandidaat is daarnaast; - Proactief - Zelfstandig - Teamspeler - Communicatief vaardig - Ondernemend - Helicopterview Wat kunnen wij jou bieden? Contractduur nader te bepalen met de intentie voor een vast dienstverband, salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring met een maximaal van €3250,- bruto per maand, CAO klein metaal, flexibele werktijden, bespreekbaar 32, 36 of 40 uur per week een informele en dynamische omgeving. Spreekt het bovenstaande jouw aan solliciteer dan direct! Voor vragen kan je contact opnemen met onze recruiter Stephanie de Laaf, 06-20252779. Ajilon is continu op zoek naar specialisten, om onze vacatures actueel te delen hebben wij een Linkedin groep “Ajilon Engineering West”. Sluit deze vacature niet aan op je kennis, kunde of ambitie meld je dan aan voor de groep. https://www.linkedin.com/groups?gid=7447846&trk=my_groups-b-grp-v

Bedrijfsinformatie:
Het betreft een informele organisatie met momenteel ruim 60 medewerkers werkzaam voor de afdeling beheer en onderhoud. De organisatie is actief op het gebied van kantoren, openbare gebouwen, ziekenhuizen oftewel utilitaire projecten tot een half miljoen.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".