Zoek vacatures


Projectingenieur/Werkvoorbereider

Titel: Projectingenieur/Werkvoorbereider
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Schagen
Provincie: Limburg, Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een landelijk opererend aannemingsbedrijf. Met ruim 200 professionals is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend en innovatief bedrijf op het gebied van sanering, bagger, droge en natte infra. Alle stadia binnen in een project worden meegenomen: ontwerp- en conceptfase, uitvoering en nazorg. Ze streven naar een multidisciplinaire aanpak gericht op de eisen van het project. Er worden oplossingen uitgewerkt die zowel kosteneffici├źnt zijn als resultaat naar het leefmilieu garanderen.

Functieomschrijving

In de functie van projectadviseur / werkvoorbereider bent u verantwoordelijk voor het calculeren en voorbereiden van uiteenlopende opdrachten, het opvragen van prijzen bij onderaannemers en leveranciers, het verzorgen van planningen en het bestellen van materieel.

Functie-eisen

We zoeken gedreven en commercieel ingestelde werkvoorbereider met een afgeronde HTS opleiding civiele techniek en minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent proactief ingesteld en bent goed in het plannen en organiseren. Je bent woonachtig in Brabant of Limburg.

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden we je met name goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Er is volop ruimte voor vernieuwende idee├źn.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature