Zoek vacatures


Projectleider Bouw gezocht die alles behalve traditioneel is #bouw #innovatie

Titel: Projectleider Bouw gezocht die alles behalve traditioneel is #bouw #innovatie
Werkgever: Vital Select
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Ook zo klaar met beton, cement en stenen maar wel een enorme passie voor alles wat met bouwen te maken heeft??? Dan is dit wellicht de vacature waar je op moet reageren.
Onze opdrachtgever is wars van de traditionele bouwsystemen en heeft in de afgelopen jaren succes kunnen boeken met geheel andere bouwmethoden en systemen. Daar waar de projecten in eerste instantie vaak een tijdelijk karakter hadden zijn er ondertussen projecten gerealiseerd voor het leven.

Door slim in te kopen en veel van de bouwdelen prefab aan te leveren weet deze partij een zeer korte bouwtijd te realiseren zonder afwijkingen in de begrotingen en kwaliteit.

Wegens een sterk groeiende orderportefeuille is VitalSelect gevraagd versterking te gaan zoeken in de vorm van een projectleider bouw.

Functieomschrijving

De projectleider die wij zoeken is betrokken bij zowel de grotere als kleine nieuwbouwprojecten. In geval van de grote projecten ben je vanaf het initiatief betrokken, je kijkt samen met de afdeling commercie naar de wensen van de klant en geeft hier technisch input op zodat er een te realiseren project wordt verkocht.
Na ondertekening van de contracten neem jij het project "onder de arm" en loods je deze door de organisatie. Dit houdt in dat je de werkvoorbereiding/inkoop aanstuurt, de onderaannemers contracteert en de opdrachtgever uiteraard constant op de hoogte blijft houden van de ontwikkelingen.
Tijdens de realisatie ben je sparringspartner voor de uitvoerder en zorg gezamenlijk voor een oplevering conform de wensen en afspraken met de opdrachtgever.

Kleine projecten kan je mede door je kennis van de bouwprocessen veelal op afstand sturen, je draagt hierbij zorg dat alle partijen op het juiste moment ingepland zijn en coördineert alle processen om het project succesvol op te leveren aan de klant.

Functie-eisen

Voor deze vacature zoeken wij een projectleider met ruime ervaring in de bouw van bijvoorbeeld kantoren, scholen of zorg gerelateerde projecten. Wat wij echter niet zoeken zijn projectleiders die graag op traditionele wijze en met traditionele productiemethoden willen werken. Wij zoeken een projectleider met hooguit 6 tot 10 jaar ervaring die in staat is innovatief naar zijn projecten te kijken, iemand die linksaf kan slaan waar de rest rechtsaf gaat.

Naast bovenstaande ben je minimaal in het bezit van een HBO diploma Bouwkunde en heb je ondertussen bewezen ervaring als projectleider waarbij je tevens verantwoordelijk bent voor de klantrelatie.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze vacature zal tussen de €. 45.360,- en de €. 51.840,- bruto per jaar liggen.

Interesse?? Meer weten?? Neem contact met ons op of reageer middels je cv op deze vacature.

#bouw #projectleider #landelijk #innovatie #vacature

Sollicitatieprocedure

Gerben Bakker
+31 (0) 20 6656430 vacaturenummer 1985

Bezoek onze website voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature