Zoek vacatures


Projectmanager Machinebouw

Titel: Projectmanager Machinebouw
Werkgever: Vital Select
Plaats: Regio IJmond
Provincie:

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

VitalSelect is voor haar opdrachtgever op zoek naar een Werkplaatschef Machinebouw. Onze opdrachtgever is een machine- en installatiebouwer. Zij ontwerpen, fabriceren, leveren en installeren componenten en complete systemen voor de bulkhandling. De toepassing van deze systemen vindt wereldwijd plaats in talloze industrieën waarvan de voedingsmiddelen industrie en de petrochemische industrie belangrijke voorbeelden zijn.

Functieomschrijving

In de functie van Werkplaatschef geef je leiding aan de werkplaats en ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, planning, veiligheid, arbo en milieu. Je legt direct verantwoording af aan de directeur en je onderhoudt op projectniveau contact met de diverse afdelingen. De werkplaats is ruim van opzet en voorzien van moderne apparatuur. Bij aanvang van een nieuw project stemt u samen met de project engineer de coördinatie en planning af. Op basis van de door u afgeven planning verdeelt u het werk binnen de werkplaats en bewaakt u deze planning. In deze functie geef je leiding aan de werkplaatsmedewerkers en zie je tevens toe op de ontwikkeling en training van de medewerkers. Overigens kan het prima voorkomen dat je ook regelmatig zelf meewerkt in de productie, naast het feit dat dit soms noodzakelijke is draagt dit tevens zorg voor goede grip en zicht op het productieproces.

Functie-eisen

* Aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie bij een machine werkplaats;* Bewezen ervaring in het plannen en coördineren van meerdere projecten tegelijkertijd binnen een werkplaats* Ervaring met werkvoorbereiding;* Organiserend en probleemoplossend vermogen.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in binnen een betrokken en gedreven bedrijf waar een collegiale sfeer heerst. Indicatie van het bruto jaarsalaris voor deze functie is €. 45.000,-

Sollicitatieprocedure

Bas Hendriks+31 (0) 20 6656430+31 (0) 6 3174 3024bas.hendriks@vitalselect.nlVacaturenummer 2174

Bezoek onze website voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature