Zoek vacatures


Projectmanager

Titel: Projectmanager
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Doetinchem
Provincie: Gelderland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Producent van machines en horizontale en verticale transport oplossingen voor de voedselmiddelen industrie. De laatste jaren hebben ze zich sterk ontwikkeld als system integrator en is deze afdeling groeiende.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4211? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Bart Leppen op telefoonnummer: 074-2592443.

Functieomschrijving

• In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren en coördineren van multidisciplinaire machinebouw projecten voor onze internationale klanten, volgens de afgesproken specificaties binnen de gebudgetteerde kosten en de overeengekomen levertijd.
• Jij fungeert daarbij als aanspreekpunt voor de opdrachtgever, eindgebruiker en andere betrokken partijen vanaf ondertekening van de opdracht tot en met de garantieperiode van het project en stemt de uitgangspunten en voortgang af met de interne organisatie (verkoop, engineering, besturing, inkoop, productie, assemblage en montage).
• Daarnaast ben je actief betrokken bij de interne projecten voor het verder ontwikkelen van de producten en organisatie.

Functie-eisen

In deze functie wordt zowel commercieel, technisch, organisatorisch als financieel inzicht gevraagd en ben je in staat om resultaatgericht leiding te geven aan de betrokken professionals en externe partijen.

Daarbij beschik je over de volgende kwaliteiten:
• HBO werk- en denkniveau (bv. Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica of Industriële Automatisering);
• Minimaal 5 jaar ervaring als project manager van multidisciplinaire projecten (Wtb, E, IA) , bij voorkeur op het gebied van de machinebouw voor internationale productiebedrijven in de voedingsmiddelenindustrie;
• Enthousiaste werkhouding, gedreven persoonlijkheid en analytische vaardigheden met een gestructureerde aanpak van meerdere multidisciplinaire projecten.
• Natuurlijk leiderschap, betrouwbaar, resultaatgericht, flexibel, stressbestendig.
• Ruime ervaring met een in de branche bekend ERP-pakket, bij voorkeur RidderIQ.
• Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal (Frans en Spaans is een pre).
• Bereid tot reizen in binnen- en buitenland (ca. 30% van de tijd)

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature