Zoek vacatures


Projectmanager Vaste baan

Titel: Projectmanager Vaste baan
Werkgever: Adecco
Plaats: Venray
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Locatie:
Venray

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
HBO

Werkzaamheden:
Inkoop/verkoop van secundaire grondstoffen en alternatieve brandstoffen. Ontwikkelen van internationale recyclingsconcepten. Benaderen van potentiële internationale klanten, toetsen van mogelijkheden, maken van kostprijsberekeningen, opstellen van offertes en vastleggen van afspraken, bezoeken van (potentiële) klaten in Europa (enkele dagen per maand), contract- en prijsonderhandelingen, afdeling financiën, vergunningverlening en logistiek informeren over gemaakt afspraken, oplossen van eventuele issues bij lopende projecten, dagelijks contacten met leveranciers en afnemers, bijdragen aan het optimaliseren van winstmarges.

Profiel:
3 tot 5 jaar relevantie commerciële ervaring. Operationeel en commercieel sterk, kennis van verkoopprocessen c.q. acquisitie is een must. Commercieel talent en resultaat- en ontwikkelingsgericht. Aantoonbare affiniteit met de branche. kennis van chemische processen is een pré.
HBO of academisch werk en denkniveau. Beheersing van Duits, Engels, Nederlandse. Beheersing van de Franse, Spaanse of Portugese taal is een pré. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Bedrijfsinformatie:
Voor een internationaal familiebedrijf in Noord-Limburg. Sollicitatie kunnen rechtstreeks gestuurd worden naar connie.wijnands@adecco.nl Voor meer informatie: tel. 0625179957

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature