Zoek vacatures


Quality Engineer - Emmen

Titel: Quality Engineer - Emmen
Werkgever: Hays
Plaats: Provincie Drenthe,Emmen
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Provincie Drenthe,Emmen /

Omschrijving:
Deze positie wordt exclusief door Hays in samenwerking met Prysmian behandeld. Sollicitaties kan je richten via de sollicitatiebuttons of direct via Coen Michels, coen.michels@hays.com of voor meer informatie omtrent positie en het “Make It” sollicitatieprogramma: 06-12102642.


Quality Engineer - Emmen Are you a Quality Engineer?
  • Don’t just make something. Make something extraordinary!

Uw nieuwe werkgever

Wij zijn Prysmian Group, ’s werelds meest toonaangevende ontwerper, producent en leverancier op het gebied van energie- en communicatiekabels. Het leveren van hoogwaardige kabels valt en staat met een professioneel productieteam. In onze visie is productie de kern van ons bedrijf. Produceren is namelijk niet alleen onderdeel van wat we doen, het is ook een doel op zich! Daarom zien we onze Engineers als het kloppende hart van onze onderneming, continu bezig met verbeteren. Maar niet alleen het verbeteren van onze producten en processen. Zij dragen ook als medewerker van Prysmian Group bij aan de verbetering van het leven van mensen wereldwijd, door ze te voorzien van stroom- en communicatietoevoer. Wellicht ben je bekend met sommige van onze projecten. Deze variëren van de Grand-Prix race in Singapore, het Australisch Nationale Netwerk, tot Dubai’s iconische Burj Khalifa, ’s werelds hoogste gebouw ooit door de mens gemaakt. We zijn als wereldspeler dan ook trots op onze prestaties. Met een aantal spannende, nieuwe, internationale projecten in het vooruitzicht, zijn we nu op zoek naar Engineers om ons team te komen versterken. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek de mogelijkheden van het werken voor dé marktleider op het gebied van de infrastructuur in de energie- en telecommunicatiesector. We zoeken Engineers die mee helpen onze toekomst te vormen.

Uw nieuwe functie
Je werkt in samenwerking met alle operaties afdelingen om kwaliteitsnormen te ontwikkelen voor de grondstoffen van de organisatie, “in-process” producten en eindproducten. Het ontwerp van maatregelen, testen, bemonsteringsmethoden en andere procedures die ervoor zorgen dat aan deze normen wordt voldaan en daadwerkelijk worden geïmplementeerd. Het uitvoeren van de juiste testen en controles die gericht zijn op het controleren van de producten, van invoercontrole op de grondstoffen tot de uiteindelijke test van afgewerkte producten. Het waarborgen van de correcte toepassing van QMS procedures en werkinstructies in overeenstemming met ISO 9001-kader. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en opvolgen van Quality Process Audits, het analyseren van kwalitatieve KPI's, Statistical Process Control (SPC) en het identificeren van verbeterpunten. Je speelt een actieve rol in Continuous Improvement teams die gericht zijn op het verminderen van non-conformiteiten (NCR’s) en de relevante kosten en tevens de follow-up van aan verwante verbeteringsprojecten. Je documenteert de kwaliteitsproblemen en voert een onderzoek uit naar de oorzaak. Je hanteert hierbij de principes van lean, six sigma, Green Belt en 5S. Je definieert acties om deze afwijkingen te voorkomen. Deze acties kunnen bestaan uit trainingen of verbeteringsprojecten. Afhankelijk van de impact van deze acties voer je ze zelf uit of geef je input bij grotere projecten.

Wat heeft u nodig om succesvol te zijn?
Voor onze productielocatie in Emmen zijn we op zoek naar professionals met 3 tot 5 jaar ervaring als Quality Engineer. Je beschikt over een afgeronde technische opleiding (HBO/WO), goede beheersing van het Engels, in woord en geschrift, sterke sociale vaardigheden, hands-on, continu gericht op verbeteren en een sterke passie voor techniek. Je hebt specifieke ervaring met Six Sigma, Green Belt, 5S projecten en bent zeer proactief, tikkeltje eigenwijs maar bovenal kwaliteitsgericht ingesteld.

Wat krijgt u daar voor terug?
Zowel de kans om de toekomst vorm te geven vanuit een uitdagende rol binnen een multinational met marktconforme arbeidsvoorwaarden. We hebben een aantrekkelijk programma samengesteld dat er voor zorgt dat je je zo snel mogelijk thuis voelt bij ons.

Dit houdt het volgende in:
- Kennismaking - een tweeweekse introductie op ons hoofdkantoor in Milaan, Italië.
- Job rotation – lokale training van twee maanden, inclusief on-the-job training, job rotation en kennismaking met de verschillende onderdelen van ons bedrijf.
- Training – Ontwikkelingscursus van twee weken door onze gloednieuwe Manufacturing Academy in Mudanya, Turkije.
- Exposure – Verhogen van je profiel door het Lean Sigma Project. Meer informatie vindt je hier: http://www.prysmiangroup.com/en/corporate/people-and-careers/make-it-program/program/

Wat moet u doen?
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature