Zoek vacatures


Quality Inspector

Titel: Quality Inspector
Werkgever: Ajilon
Plaats: Weert
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Locatie:
Weert

Werkzaamheden:
Uw verantwoordelijkheden: - u verricht alle voorkomende kwaliteitsinspecties aan inkomende materialen/onderdelen voor de assemblage van drukvaten en u draagt zorg voor het uitvoeren van druktesten; - u bent verantwoordelijk voor: . het documentatie en certificatieproces van drukvaten voor keuringsinstanties zoals bijvoorbeeld ASME, Lloyd’s en DNV ; . het up to date houden van het kwaliteitssysteem en het verrichten van interne en externe audits; . de afhandeling en opvolging van interne en externe klachten; . de ontwikkeling en productie van testgereedschap; . de goedkeuring en vrijgave van nieuwe producten; - u participeert in het engineeringproces van nieuwe drukvaten; - u draagt zorg voor het maken van rapportages voor het management.

Profiel:
Uw opleiding en persoonlijkheidsprofiel: - u beschikt over een afgeronde HBO opleiding technische bedrijfskunde, werktuigbouw of proces-techniek; - u heeft minimaal 2-3 jaar aantoonbare aanvaring als kwaliteitsengineer; - u heeft een service en klantgerichte instelling; - u beheerst de Engelse taal in woord en geschrift; - u bent praktisch ingesteld, heeft een pro-actieve werkhouding en werkt accuraat. Heb je interesse, neem dan contact op met Erik de Mol van Ajilon Technology via: Tel: +31 (0)6 52367148 Email: erik.de.mol@ajilon.nl

Bedrijfsinformatie:
Ajilon Technology Professionals verbindt technisch specialisten met uitdagende opdrachtgevers en projecten. Wij bieden vooraanstaande bedrijven expertise en operationele ondersteuning op maat. We verbinden ambities met ambities. Onze professionals zijn als 100% collega’s aan onze organisatie en ambities verbonden. Studie en persoonlijke ontwikkeling zijn stevig in onze werkcultuur verankerd. We hebben Field Managers in dienst die voor onze professionals werken. Ze begeleiden je gedurende je werkzaamheden bij de opdrachtgever. Onze klant maakt deel uit van een internationale organisatie met gieterijen en machinefabrieken.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature