Zoek vacatures


Research Technician

Titel: Research Technician
Werkgever: Ajilon
Plaats: Omgeving Utrecht
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Omgeving Utrecht

Werkzaamheden:
Samen met andere andere Technicians en Scientists werk je aan de ontwikkeling van nieuwe antibodies voor immuuntherapie. Je voert hiertoe verschillende experimenten uit op het gebied van immunologie, celbiologie, eiwitchemie en moleculaire biologie. Je onderzoekt de biologische en chemische mechanismen van verschillende eiwitproducten en beoordeelt de geschiktheid van deze voor klinische toepassingen. Daarnaast rapporteer je je bevindingen naar het team.

Profiel:
Voor de functie van Research Technician zoeken wij kandidaten met het volgende profiel: - Afgeronde relevante HLO-studie en ten minste 2 jaar werkervaring in de richting celbiologie en/of tumorbiologie - Ervaring met de volgende technieken: cell culture, flow cytometry, ELISA, western blotting en functional cellular assays - Je bent gewend in een gereguleerde omgeving te werken volgens strikte kwaliteitseisen - Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Meer Informatie: 

Voor meer informatie neem je contact op met Cindy van Gorp via technologylifescience@ajilon.nl of bel 040-7999010

Solliciteren: 

Werk jij graag samen aan interessante technische vraagstukken binnen de Life Sciences? Ben jij net als wij gedreven door de wetenschap? Reageer dan direct! Stuur je CV met motivatie voor naar technologylifescience@ajilon.nl of gebruik de sollicitatiebutton

Bedrijfsinformatie:
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we momenteel op zoek naar een Research Technician. Het betreft een internationaal bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van therapeutische antilichamen als geneesmiddel voor oncologische behandelingen.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature